Prison Break revine: Trailer nou

Prison Break
Prison Break/Facebook

Serialul de succes Prison Break revine pe micile ecrane cu un revival. Unul dintre cele mai de succes seriale promovate de televiziunea americana FOX revine pe micile ecrane cu o miniserie. Aceasta va debuta la inceputul anului 2017, in zilele de joi.

In 2010, Wentworth Miller (Michael Scofield) a sustinut ca un nou sezon nu face parte din planurile sale: cred ca am spus tot ceea ce voiam. Asta se intampla foarte rar in televiziune – sa ti se permita sa iti inchei povestea – si noi am facut asta.

Mai apoi, Miller si Dominic Purcell (care il interpreteaza pe fratele sau Lincoln in PB) s-au reintalnit pe platourile serialului The Flash, iar cateva planuri pentru un revival au fost facute. Purcell si-a spus si el parerea vizavi de un nou sezon: cred ca studiourile au vrut intotdeauna sa revina la Prison Break, dar la un moment dat Wentworth s-a cam pensionat de la serial…imediat ce si-a schimbat planurile …piesele de domino au inceput sa cada.

In luna august a anului trecut reprezentantii televiziunii au confirmat 10 noi episoade pentru Prison Break, filmarile incepand in primavara acestui an.

Mai apoi au fost confirmati si Sarah Wayne Callies (in rolul Sarei Tancredi), Amaury Nolasco (Sucre), Rockmond Dunbar (Benjamin ‘C-Note’ Franklin), Paul Adelstein (Kellerman) si Robert Knepper (Theodore Bagwell – T-Bag).

In ceea ce priveste personajele noi, il vom vedea pe Mark Feuerstein (cunsocut din serialul Royal Pains) care il va intepreta pe sotul Sarei, Scott Ness. De asemenea, Lincoln primeste ca prietena pe Sheba (Inbar Lavi).

https://www.instagram.com/p/BFDDIWxnAee/?taken-by=dominicpurcell

In alte roluri inca necunoscute vor mai aparea Rick Yune (cunoscut din Fast and Furious), Augustus Prew (din Kick-Ass 2), Amin El Gamal, Marina Benedict si Kunal Sharma.

Povestea

In noul sezon, plasat la cativa ani dupa finalul sezonului patru, Sara este maritata, iar Lincoln inca mai crede ca Michael traieste. Cateva dovezi in acest sens sunt facute publice de catre nimeni altul decat T-Bag. Dupa ce ni se confirma ca Michael e intr-adevar in viata si se afla la inchisoare, Sara si Lincoln fac planuri pentru a-l elibera.

Abia astept sa vad cum il ‘reinvie’ pe Michael, mai ales ca finalul ultimului sezon a fost extrem de emotionant si a cam incheiat firul narativ – poate doar s-a prefacut ca a murit pentru a-si proteja familia? Pana auzim explicatiile mai avem de asteptat putin.

Puteti afla ultimele detalii despre serial pe paginile oficiale de Facebook si Instagram.