Chloe Moretz: Nu o fac pe sefa

Chloe Moretz
Chloe Moretz/Facebook

Chloe Moretz apare pe coperta celui mai recent numar al revistei americane de moda The Edit. Actrita in varsta de doar 19 ani a pozat in tinute Haider Ackermann, Miu Miu, Calvin Klein, Adam Lippes, si Maison Margiela, pentru Bjorn Ioss.

In interviu, Chloe a vorbit despre energia sa, despre familia ei, despre intalniri si cum alege sa se relaxeze.

despre energia sa: muncesc foarte mult si tot nu reusesc sa obtin tot ceea ce imi doresc. Nu exista suficient timp intr-o zi. Mama ar vrea sa nu mai fac asa multe filme. Acum filmez in jur de 3-4 filme pe an. Fac asta de 6 ani. M-as plictisi altfel.

Chloe Moretz a vorbit putin si despre relatia cu familia ei: atunci cand vine un prieten la mine e o tragedie…am patru frati mai inalti de 1.80. Sunt foarte grijulii. Imi place asta[…] mama si fratele meu se ocupa de cariera mea. Dar suntem de aceeasi parte – cu totii producem ceva. Nu ma port ca o sefa. Nu face bine creativitatii. Si nici nu ar functiona, nu as fi luata in serios. Fetele nu pot face pe sefele in afaceri.

despre intalniri: te-au vazut la cineva sau TV in scene de sex, te-au vazut plangand. Iti pot citi interviurile, iti pot cunoaste formatiile preferate, asa ca unii cred ca avem deja lucrurile astea in comun. S-a intamplat deseori. Ma gandesc: Cum de ne potrivim atat de bine? Apoi, imi dau seama ca nu prea imi pasa si ma intorc la munca.

cum se releaxeaza: am mers cu familia in Mexic pentru doua saptamani de ziua mea si ne-am relaxat pe plaja. Au fost o multime de activitati. Calarie, canoe, tennis. Nu poti sta chiar degeaba.

Conform celor de la IMDb, Chloe Moretz va mai aparea anul acesta in The Little Mermaid, November Criminals (alaturi de Ansel Elgort), si Brain on Fire (o adaptare a cartii cu acelasi nume).
Intregul interviu poate fi citit aici.