Mel Gibson (60 ani) cu iubita de 25 de ani la Cannes

Mel Gibson

Este clar ca Mel Gibson este iertat de catre Hollywood si isi face usor simtita prezenta la evenimentele majore.

Asa cum am spus si in acest post, Mel este exemplul pe care a trebuit sa-l dea Hollywood-ul cu “asa nu se face”. In anul 2010 actorul a intrat in atentia presei prin scadalul public cu fosta lui iubita, in care aceasta a dat publicitatii inregistrarile audio cu remarcile rasiste si abuzurile verbale, si ca urmare, Mel a fost pur si simplu exclus din scena.

Nu va faceti iluzii sa credeti ca si-a luat o vacanta personala, si de aceea nu-l mai vedeti in filme. Actorul a incercat din rasputeri sa revina, si dupa 6 ani se vede ca a reusit.

Filmul pe care il promoveaza Mel la Cannes este Blood Father, o varianta mai slaba a filmului Taken.

Ma bucur pentru Mel, si remarc ca oamenii nu se schimba. Daca motivul pentru care a intrat in acest con de umbra a fost o iubita mai tanara, actorul se scutura si o ia de la capat. Cu o iubita si mai tanara 🙂

Iubita lui, Rosalind, are 25 de ani si actorul are 60 de ani. Iubirea nu consta intr-o diferenta de 35 de ani nu-i asa?

Si amanuntul minor conform caruia Rosalind este o scenarista in cautare de afirmare, ca si fosta iubita care era o cantareata in cautare de faima, nu este o coincidenta.

Cei doi sint impreuna de 1 an si poate de aceasta data Mel Gibson nu se mai lasa inregistrat audio daca se cearta cu aceasta iubita. Pentru ca tinde sa devina rautacios la cearta si la bautura 🙂