Cara Delevingne, noua stea a cinematografiei americane

Cara Delevingne
Cara Delevingne/Facebook

Cara Delevingne, muza casei Chanel, s-a hotarat in urma cu vreo 4 ani ca vrea sa joace in filme, dupa ce a evoluat ca model pe marile scene ale modei globale.

Cara s-a lansat ca model la frageda varsta de doar 10 ani cu un pictorial in Vogue Italia. Ulterior, cariera sa a bifat branduri celebre ca Burberry, Jason Wu, Donna Karan, Oscar de la Renta sau Carolina Herrera.

Modelul britanic apare pe coperta revistei W Magazine, una dintre copertile revistei amintindu-ne de cadourile de Craciun.

Fotografiile au fost realizate de catre celebrul Mario Sorrenti, actrita/modelul purtand tinute Saint Laurent, Dior, Chanel, Prada, Balenciaga, si Alexander McQueen.

In paginile revistei, Cara Delevingne vorbeste despre auditiile la Suicide Squad, despre ce voia sa devina cand era mica, si despre obsesia ei pentru moarte.

despre auditiile la Suicide Squad: l-am cunoscut pe director David Ayer la un hotel din Londra intr-o seara innorata. Nu mi-a spus nimic despre film. Insa, mi-a aratat imagini cu niste femei extrem de puternice si incredibile, dar foarte rele. Mi-a povestit despre dependenta si boli mentale, niste lucruri pe care le gasesc foarte interesante. Dupa aceea, m-am intalnit cu el la casa sa din Los Angeles. M-a rugat sa citesc o scena din ‘Who’s Afraid of Virgina Woolf’. Imi place piesa si am jucat in ea la scoala cand aveam 17 ani asa ca eram foarte incantata. Cumva, atunci cand am filmat acea scena, am prins viata. Nu am mai fost atat de furioasa de ani buni. Apoi, am obtinut rolul! Inca nu aveam un scenariu cert dar David m-a rugat sa gasesc o padure si atunci cand era luna plina sa ma dezbrac si sa merg goala prin noroi. Nu era luna plina dar am urlat ca un lup. Ar fi fost interesant daca m-ar fi vazut cineva.

despre ce voia sa faca cand crestea: cand eram copil mereu voiam sa fiu altcineva. Am trecut prin mai multe faze. Am fost o fana Spice Girls, ma costumam ca fiecare dintre ele, pe rand. Mai apoi voiam sa fiu un supererou. Imi placea costumul lui Spider-Man si jucariile baietilor. Nu prea existau femei supereroi exceptand-o pe Wonder Woman – dar nu voiam sa fiu o fetita de 5 ani care alearga de colo colo in bikini.

despre obsesia sa pentru moarte: cand eram copil eram obsedata de sange si moarte. Pare foarte macabru dar una dintre cele mai vechi amintiri ale mele este aceea cu mine taindu-ma pe fata. Ma prefaceam ca imi radeam o barba invizibila.

Profesional, Cara Delevingne va promova filmul Suicide Squad (Margot Robbie, Ben Affleck, Will Smith, Jared Leto ) in luna august, actrita mai avand in program Tulip Fever (iulie 2016 alaturi de castigatoarea premiului Oscar Alicia Vikander) Kids in Love fara o data stabilita, London Fields, Absolutely Fabulous: The Movie ( iulie 2016), Valerian and the City of a Thousand Planets (in iulie 2017, alaturi de Ethan Hawke).