Al doilea trailer Star Trek Beyond

Al doilea trailer Star Trek Beyond

Al doilea trailer Star Trek Beyond este total diferit ca atmosfera fata de primul trailer despre care am discutat in postul de aici. Pentru ca fanii au fost nemultumiti de dialogul mult prea vesel, purtat pe rimuri de Beastie Boys, acest trailer are pe fundal o muzica serioasa si prezinta evenimente mai dramatice.

Nu inteleg tipologia fanilor StarTrek. In al doilea film au fost deranjati de scena in care actrita Alice Eve apare in costum de baie , iar acum ii deranjeaza prea mult umor prezent in primul trailer. Ok star trekistilor : avem un al doilea trailer serios si cu un fundal muzical de film horror.

Ok, ce stim din acest al doilea trailer in care Beastie Boys nu au mai fost invitati:

Vedem pentru prima oara cum arata alienii care transforma echipajul Enterprise in sclavi. Reptilieni cu costume care stralucesc verde in intuneric, si care au o tehnologie mult mai avansata decat ceea ce am vazut pana acum. Leaderul lor, Krall, este actorul Idris Elba. Il vedem cat de rautacios este cu Uhura intr-o scena din acest trailer 🙂

Apare o femeie numita Jaylah, care ajuta echipajul Enterprise si care are skilluri de ninja. Sub machiaj este actrita Sofia Boutella, cea care a jucat in filmul Kingsman caracterul Gazelle, cea cu picioare in forma de sabii.

Revin si spun ca acest StarTrek va fi cel mai spectaculos din punct de vedere cinematografic (filmari), pentru ca regizorul este Justin Lin, responsabil pentru Fast and Furious. As fi spus ca scenariul trebuie sa fie neaparat funny, pentru ca este scris si de catre Simon Pegg (caracterul Scotty din StarTrek) dar aici am rezervele mele. Simon Pegg era un actor funny si fara pretentii, care intre timp a ajuns pretentios si foarte constient de valoarea lui.


Cel de al doilea trailer Star Trek Beyond :

Premiera filmului va fi pe 22 iulie 2016.