Se va produce un spinoff la serialul The Good Wife

The Good Wife
Photo: Justin Stephens/CBS ©2010

Serialul The Good Wife a fost unul dintre cele mai bune seriale din categoria drama. Pana cand actrita din rolul principal, Julianna Margulies (Alicia), a fost promovata si la rolul de producator. Care de obicei nu inseamna si implicarea in linia serialului cu modificari la scenariu. Dar aceasta actrita cu un orgoliu mult mai mare decat cel al colegilor ei, a schimbat total linia serialului incepand cu seria 5, cu o medie de expunere excesiva a personajului ei, in detrimentul celorlalte caractere. Am urmarit cu o mare parere de rau, cum caractere ca  Diane Lockhart,  David Lee sau  Elsbeth Tascioni au parte de 5 minute per episod in timp ce restul este umplut cu performanta actoriceasca a Juliannei Margulies.

Neintelegerile ei cu actrita Archie Panjabi (Kalinda) au facut-o pe aceasta din urma sa paraseasca serialul, aproape fortata. Ultima scena dintre Kalinda si Alicia a fost filmata cu cadre suprapuse, pentru ca acestea au refuzat sa fie prezente in acelasi timp in camera 🙂

Nu mai intru in detaliile ultimul episod, pentru ca nu mai conteaza daca acest serial s-a terminat asa cum ne asteptam, ci este doar foarte bine ca ne-au scutit de suferinta.

 

Pentru fostii fani ai acestui serial, printre care ma numar, exista o veste buna : a fost aprobat un spin off la The Good Wife.

Cine va juca in el? Christine Baranski (Diane Lockhart) si Cush Jumbo (Lucca Quinn). Cel mai probabil si celelalte caractere din vechiul serial vor juca in acest spin off.

Cine va scrie scenariul?  Creatorii vechiului The Good Wife,  Robert si Michelle King vor scrie primul episod din acest nou serial, dar nu vor fi implicati in scenariul pentru restul. Ce este insa mai important aici este faptul ca producator al acestui nou serial va fi Ridley Scott.

Aceasta este a doua miscare indrazneata din partea CBS, care a anuntat ca va mai produce si un nou serial StarTrek, disponibil incepand cu luna ianuarie a anului viitor.

Despre ce este vorba in noul serial? Actiunea va incepa la un an dupa evenimentele ultimului episod din The Good Wife si vor urmari firma de avocatura condusa de Diane.

Deci? Este destul de simplu de inteles ca este aceeasi ciorba dar fara ingredientul acru numit Julianna Margulies (Alicia). Me happy 🙂

Ce spune CBS despre aceasta decizie : “The Good Wife is consistently one of our most-watched series across digital platforms, and this new series, with the incredible storytellers and marquee talent that have signed on, is a perfect addition to CBS All Access’s premium original programming slate”