Sophie Turner vorbeste despre relatia cu Maisie Williams

Sophie Turner
SELF Magazine/Facebook

Sophie Turner apare pe coperta revistei americane Self, dedicate tinerelor. In noul pictorial, actrita din Game of Thrones adopta tinute sport si vorbeste deschis despre relatia cu Maisie Williams (Arya din GoT), despre personajul ei din X-Men: Apocalypse, si despre programul de pregatire pentru rolul din X-Men.

In pictorialul realizat de catre fotograful brazilian Rafael Stahelin, Sophie a purtat tinute Alexander Wang, Thornton Bregazzi, si Asteria Active.

despre personajul ei din X-Men: Apocalypse, Jean Grey: atat Jean cat si Sansa sunt personaje puternice cu povesti interesante. Niciuna nu pleaca la drum fiind puternica, dar gasesc forta in interiorul lor, atat literal cat si metaforic. Jean vrea sa descopere cine este, sa supravietuiasca hormonilor zilnici, ca sa nu mai vorbim de superputerile de mutant.

despre prietenia cu Maisie: niciunul dintre prietenii nostri nu intelegea prin ce trecem. Era dificil ca toata lumea sa ma trateze ca un adult, sa tratez totul ca un job si apoi sa revin la scoala. Dar Maisie si cu mine am avut acelasi drum. Asa ca ne-am ajutat una pe cealalta. Maisie si cu mine aveam cateva semne secrete pe care ni le aratam din cand in cand. Daca ne scapinam barbia inseamna ca ceva e amuzant dar nu putem rade pentru ca trebuie sa ne purtam ca niste adulti.

Sophie Turner a vorbit putin si despre relatia ei cu retelele de socializare: chiar daca am 100 de comentarii pozitive si unul negativ, tot voi fi marcata de cel negativ, asa ca incerc pe cat posibil sa nu le citesc.

Actrita a vorbit si despre exercitiile fizice: miscarea m-a ajutat sa imi apreciez mai mult corpul. Nu stiu daca arat diferit dar ma simt mai puternica si pot face mai multe lucruri, ceea ce e bine. Ma simt mai libera. Pentru rolul din X-Men m-am pregatit 3 luni intensiv: catarari, ridicari de greutati, si alergari in jurul Londrei. A fost mai usor decat sa fiu inchisa in sala de sport.

Intregul interviu poate fi citit aici.