Daniel Craig refuza 68 milioane pentru inca doua James Bond

James Bond

Daniel Craig Craig refuza 68 milioane pentru inca doua James Bond, si gata, am inteles, omul nu mai vrea sa mai auda de aceasta franciza. Dupa ce in ultima declaratie a spus ” mai bine imi tai venele decat sa mai joc intr-un alt film James Bond” ziarul Daily Mail spune ca:

Daniel Craig le-a transmis sefilor de la studiorurile MGM ca nu mai vrea sa joace in nici un film 007. Vestea vine dupa ce zvonurile ca Tom Hiddleston va juca, a fost infirmata de mai multe surse. Craig este cel mai bine platit actor care a jucat in filmele Bond, cu un total de 38 milioane de lire pentru cele 4 filme facute.
Aceleasi surse spun ca Daniel Craig a refuzat o oferta de 68 de milioane de lire pentru a se reintoarce in rolul James Bond pentru inca doua filme. Suma ar fi acoperit actiuni din profit si un rol de producator la aceste doua filme.
Directorii studioului MgM au renuntat la reinnoirea contractelor cu actorul, pentru ca se saturasera ca acesta sa critice franchiza.

 

Nu inteleg persistenta MgM pentru ca Bond sa fie neaparat Daniel Craig. Connery sau Pierce Brosnan au fost adevaratii James Bond din punctul meu de vedere.

Daniel Craig, este un actor over rated, un pic necioplit pentru un gentleman stilat 007, cum se prespune ca ar fi James Bond.

 

Nici declaratiile actorului nu le-am apreciat. Publicul nu era familiarizat cu prezenta lui pe marile ecrane, inainte de a juca in 007. Dupa 3 filme, inteleg ca te saturi, dar nu inteleg de ce trebuie ca in fiecare interviu sa spui ca sint filme imbecile. Lipsa de loialitate imi displace profund in cazurile in care aceste filme imbecile te-au ajutat sa te ridici pe scara valorii in Hollywood.

Si inchei cu un oftat de usurare ca Daniel Craig nu a acceptat un sac de bani pentru a portretiza un James Bond mediocru.