Ellie Goulding vorbeste despre nudurile lui Kim Kardashian

Ellie Goulding
Flare Magazine/Facebook

Ellie Goulding apare pe coperta numarului din iunie al revistei americane Flare. In paginile publicatiei cantareata care a obtinut un succes global dupa lansarea filmului Fifty Shades of Grey vorbeste despre pozele nud ale lui Kim Kardashian, despre criticile primite pe internet, despre feminism, si despre atacurile de panica.

In pictorialul realizat de catre Nino Muñoz, Ellie a purtat tinute Elizabeth and James, Roberto Cavalli, Chanel, si Max Mara.

despre pozele nud ale lui Kim Kardashian: nu am fost data pe spate. Cred ca e dreptul meu sa fac asta daca mi-as dori. Ea este mama; are copii; arata incredibil. Munceste din greu pentru corpul ei, este superba.

despre criticile de pe internet: sunt eu 100% pe retelele de socializare. Fac miscare des. Sunt mandra de corpul meu. Postez o poza de-a mea iar oamenii reactioneaza ciudat: sterge-o; tu ar trebui sa fii o buna influenta pentru tineri. Fetele trebuie sa aiba libertatea de a posta o fotografie in care sunt imbracate sport si nu poarta machiaj sau au fata colorata si poarta o rochie stramta.

despre feminism: sunt tentata sa vorbesc despre aspectele negative atunci cand sunt intrebata despre asta dar am inceput sa vad cateva schimbari pozitive. In urma cu 10 ani unei femei i-ar fi fost teama sa se indrepte spre zona destinata exercitiilor cu greutati. Acum de cate ori merg la sala vad tot mai multe lucrandu-si muschii cu ajutorul greutatilor. Dar cu muzica e alta treaba – am avut parte de o multime de exemple de misoginism mai ales dupa lansare piesei On My Mind. In acea piesa am vorbit despre femeile puternice care pot avea cate aventuri de-o noapte isi doresc. De parca fetele nu au dreptul la asta.

despre atacurile de panica: am invatat sa traiesc cu asta prin terapie comportamentala. Eram destul de sceptica la inceput pentru ca nu am mai participat la asa ceva. Asta se intampla cand m-am lansat in muzica. Eram foarte critica cu mine. Corpul meu s-a invatat sa fie in control.

Intregul interviu poate fi citit aici.