Primul trailer la film Assassin’s Creed

Assassin's Creed

Assassin’s Creed sau Warcraft anunta o noua etapa a filmelor la Hollywood : filmele facute dupa jocuri. Daca deja simtim o plictiseala a filmelor cu eroi dupa benzi de desene animate, Hollywood-ul face un refresh si alege doua titluri in acest an, ambele foarte indragite de gamers : Warcraft si Assassin’s Creed.

Daca la Warcraft am spus aici ca lipsa actorilor de calibru va afecta oarecum calitatea filmului, pentru Assassin’s Creed nu am de ce sa ma plang. Michael Fassbender joaca caracterului asasinului Callum Lynch si Marion Cotillard este si ea prezenta in film.

La ce ne putem astepta? Pentru cei care nu au jucat jocul Assasin’s Creed, la un film action spectaculos. Pentru cei care au jucat : replica perfecta a jocului cu amprenta de la Hollywood. Este hilar ca un film este facut mult mai rapid decat un joc nu-i asa? Sintem dispusi sa asteptam ani de zile pana cand se face release la un joc, dar avem un film in mai putin de un an 🙂 Asa merg lucrurile la Hollywood, pe fast forward.

Pentru cei care nu au jucat acest joc, explicatiile sint simple:

“We work in the dark to serve the light?” Asasinii sint o organizatie secreta si veche fondata pe vremea cruciadelor, menita sa decapiteze Templarii.

Este o lupta a celor doua organizatii secrete (ce seamana cu Dan Brown), care vor controlul omenirii. Templarii = rai, vor control absolut, Asasinii = buni, lupta pentru libertate.

Da, stiu, sa numesti o organizatie care lupta pentru libertate, Assasin, este un pic peste mana, dar suna bine 🙂

Michael Fassbender foloseste ceva numit Animus. Ce este?

Tehnologia Animus se bazeaza pe ideea ca oamenii poseda o memorie genetica, la care poti da replay. Adica poti folosi toate cunostintele stramosilor tai. Matrix sau ceva similar.

Pe coloana sonora veti recunoaste cantecul lui Kanye West, o alegere ciudata si blamata de fanii jocului, dar care pe mine nu ma deranjeaza foarte mult 🙂

Filmul se va lansa pe 21 decembrie: