5 aplicatii care te vor ajuta sa fii mai productiv

productiv

Cum mai bine de 30% din posesorii de telefoane mobile au smartphone, existenta unor aplicatii care te pot ajuta sa fii mai productiv nu poate fi decat o mana cereasca.

Multimea de taskuri pe care trebuie sa le rezolvi zilnic, cumparaturile, sau ce mai ai de dereticat prin casa iti pot manca o multime de timp daca nu te organizezi putin.

Mai jos poti vedea si tu cateva aplicatii care te vor ajuta sa fii mai productiv in cat mai scurt timp posibil.

productiv

#1 Any.DO

Cu un update recent, Any.DO este o aplicatie minimalista care, combinata, cu Cal, produsa de aceiasi dezvoltatori, te vor ajuta sa-ti organizezi atat jobul la birou cat si timpul liber ( cumparaturi, petreceri, cadoul pentru o zi de nastere, premiera filmului acela pe care il astepti de doua luni, etc).  Disponibil atat pe Android, iPhone, Web sau Mac, Any.do este o aplicatie numai buna pentru a te organiza.

productiv

#2 Evernote

Una dintre cele mai populare aplicatii pentru a lua notite, Evernote e mult mai mult de atat. Cu posibilitatea de a scrijeli notitele cu degetele, de a atasa poze/muzica/documente, sau de a crea liste, Evernote iti permite sa iti creezi cate un notebook pentru fiecare arie a vietii tale si sa salvezi totul in cloud, astfel garantandu-ti ca informatiile salvate de tine vor fi disponibile pe smartphone, tableta, sau desktop, indiferent de sistemul de operare folosit. Mai nou, aplicatia a stabilit o colaborare cu cei de la Google Drive, astfel permitand o atasare mult mai rapida a fisierelor.

productiv

#3 Do it (Tomorrow)

O aplicatie simpla, cu un font cam urat dar care isi face treaba. Do It Tomorrow este o aplicatie pentru cei care procrastineaza – atunci cand amani un proiect pana in ultimul moment. Nu are taguri, etichete, sau bife la care trebuie sa dai click dar te ajuta sa fii productiv. Aplicatia iti permite sa iti creezi o lista cu ce ai de facut si iti ofera posibilitatea de a muta ceea ce nu e musai pentru azi pe maine. Aplicatia e disponibila atat pe Android cat si pe iPhone, varianta pentru iPad costant 5 dolari.

productiv

#4 Todoist

Una dintre aplicatiile mele preferate de organizare a timpului, Todoist iti ofera o multime de posibilitati de a customiza taskurile pe care le ai de bifat. Aplicatia iti ofera taguri, filtre, foldere si subfoldere, notificari pe email sau telefon cu cateva minute inainte (sau mai mult) precum si culori pentru a deosebi lucrurile mai importante de cele mai putin importante si posibilitatea de sortare. Desi ofera sincronizare intre toate device-urile tale, pretul de 29 de euro pe an ar putea fi un impediment pentru multi – fapt pentru care dupa primul an premium am renuntat pentru alte aplicatii care au aceleasi optiuni pe mai putini bani sau chiar gratuit.

productiv

#5 Dropbox (sau Google Drive, Onedrive, Mega)

Cu un spatiu care pleaca de la circa 2Gb, platformele de stocare a informatiilor in cloud iti ofera siguranta atunci cand nu ai acces la un computer pentru a arata unui coleg sau sef outline-ul proiectului la care lucrezi. Mai mult, unele aplicatii in cloud ofera mai multor persoane posibilitatea de a accesa acelasi folder.

Tu ce alte aplicatii folosesti pentru a te organiza mai usor?