Victoria Beckham: la concerte imi inchideau intentionat microfonul

Victoria Beckham

Victoria Beckham confirma in sfarsit ca in toata cariera ei de cantereata a facut numai playback. Noi toti stiam acest lucru, dar este interesant cum dupa 20 de ani Victoria recunoaste acest lucru, insa il pune pe seama producatorilor.

Intr-un interviu in The Telegraph acesta spune:

” Imi opreau microfonul si le lasau doar pe restul colegelor sa cante. Dar eu am avut ultimul cuvant si acum microfonul meu este pornit si o duc bine”
Si continua :
“Spre norocul meu, pentru ca aveam tocurile mari, manuiam cu usurinta microfonul si distrageam atentia de la playback, dar nu mi-a fost usor. Eu am fost intotdeauna mai rezervata decat restul colegelor”
Despre faptul ca era imbracata in rochitele cele mai scurte si scumpe:
” Eu am fost mereu cea care era pasionata de moda si imbracaminte si mi-am permis lucruri scumpe. Mai ales pentru ca, colegele mele purtau lucrurile primite cadou (free) si atunci imi ramaneau mie mai multi bani din buget, pentru rochita mea Gucci”

Victoria Beckham vorbeste de rochita neagra scurta Gucci, pe care o tot purta si pe care a facut-o celebra. Va mai amintiti cum glumea colega ei din Spice Girls, Mel C despre ea?

“I bet it must be really hard for you Victoria, you know, trying to decide whether to wear the little Gucci dress, the little Gucci dress or the little Gucci dress.”

Victoria Beckham este acum fashion designer, si trebuie sa spun ca o multe dintre rochiile create de ea sint extrem de sexy si actrite celebre le-au purtat pe covorul rosu. Este deci, un designer de succes. Dar sa nu exageram si sa credem ca talentul de designer si l-a descoperit in epoca Spice Girls, ci mult mai tarziu dupa nunta cu David Beckham, cand a avut bugetul disponibil pentru a-si cauta in tolba de talente, pe cel potrivit dorintelor sale.