Uncharted 4 – probabil jocul anului 2016

Uncharted 4

Uncharted 4: A Thief’s End va fi lansat in exclusivitate pentru PlayStation 4 pe 10 mai si puteti face precomanda la 259 RON de aici.

Daca v-a placut jocul The Last of Us, Uncharted 4 este asemanator si recenziile il lauda numai cu note de 9 si 10. Cel mai probabil acesta va fi jocul anului 2016.

Sumarul jocului : La 3 ani dupa evenimentele din Uncharted 3, Nathan Drake lasa in urma vanatoarea de comori, dar nu trece mult pana cand Sam, fratele lui Drake, il cheama in ajutor si aventura reincepe. In cautarea comorii Capitanului Henry Avery, Sam si Drake se imbarca intr-o calatorie in Madagascar, pentru a gasi corabia piratilor, Libertalia. Uncharted 4 va fi jocul in care veti fi purtat in jurul globului, prin jungla si orase, pentru a gasi comoara lui Avery.

 

Uncharted 4 nu mai este un joc, este un film de actiune, un Indiana Jones 5. Scenele sint wow, eroul sare de pe cladirile care se prabusesc in jurul lui, avem parte de aventura, drama si adrenalina.  Este finalul perfect al seriei Uncharted si al eroului Nathan Drake.

Sint capitole in care eroul se catara foarte mult dar si capitole excelente in care pui la cale un jaf intr-o superba vila din Italia.

Uncharted 4In afara faptului ca scenariul si naratiunea sint extrem de bine construite, efectele de sunet si ambianta sint la nivel de film Hollywood.

Grafica este atat de buna incat te va face sa pui la indoiala ca ai un PS4 si iti va da impresia de noul Playstation Neo.

Modul multiplayer este extrem de bine dezvoltat ca poveste si optiuni, pentru un joc care se axeaza mai ales pe povestea de single player.

Uncharted 4: A Thief’s End este jocul care te va face sa razi, sa plangi sau sa tipi, sa te opresti pentru un moment ca sa-ti tii respiratia. Este o incheiere spectaculoasa si de neuitat a celei mai iubite francize, Uncharted.