Julianne Moore: Copiii mei au fost socati

Julianne Moore
Wikimedia Commons

Julianne Moore (55) apare pe coperta ultimului numar al revistei The Edit (care apartine brandului cu produse de lux Pret-A-Porter) si se destainuie despre viata sa, despre reactia copiilor ei cand au aflat ca este o actrita de succes si despre pasiunea ei pentru moda.

Actrita a purtat tinute Erdem, Lanvin, Philosophy di Lorenzo Serafini, Preen, Burberry, Elie Saab, si Alexander McQueen, de fotografii ocupandu-se Sebastian Kim.

Despre reactia copiilor la aflarea vestii ca e celebra: acum vreo doi ani am primit un premiu si cu aceasta ocazie s-a organizat si o vizionare de film. Copii mei au fost prezenti si mi-au vazut doua filme, dar nu le-au vazut pe toate, si au fost socati! Mai intai au fost socati pentru ca am luat parte la atat de multe filme si apoi pentru ca am aparut in roluri atat de diverse.

Julianne Moore a vorbit putin si despre emotiile sale legate de actorie: sunt curajoasa emotional, dar fizic sunt o fricoasa. In actorie, frica apare atunci cand crezi ca nu ai facut o treaba buna. Trebuie sa muncesc din greu pentru a reusi sa obtin un rezultat satisfacator pentru mine. Dar nu mi-e teama, este o placere […] imi place sa joc mai mult odata ce trece timpul, imi place sa invat lucruri noi; de exemplu acum joc rolul unei femei surde asa ca trebuie sa invat despre cultura acestora, si sa invat cateva semne – este o experienta interesanta pentru mine. Ca actor trebuie sa observi oamenii, sa incerci sa ii cunosti, cum se imbraca, cum se misca, cum vorbesc.

despre pasiunea sa pentru moda: imi plac micile magazine din cartierul meu din New York si sunt o mare fana a Net-a-Porter; mi-e rusine de cat de des sunt pe site. Imi plac hainele, dar mi-as dori sa am mai multa imaginatie; ma pricep mai bine sa schitez interioare. Ii admir pe cei care au un stil bine definit; pe mine ma oboseste foarte tare.

Conform site-ului IMDb, Julianne Moore filmeaza anul acesta pentru 3 filme: Wonderstruck – o drama in care joaca alaturi de Michelle Williams si care va avea premiera in 2017, Suburbicon – o comedie cu Matt Damon si Oscar Isaac, regizata de George Clooney cu premiera in 2017, si filmul de actiune Kingsman: The Golden Circle alaturi de Channing Tatum, Halle Berry, Colin Firth, care va avea premiera tot anul viitor la o data inca nedeterminata.