Madonna, Sharapova – tinutele de la Met Gala

Met Gala

Met Gala se numeste oficial Metropolitan Museum of Art Costume Institute Benefit, un eveniment care are loc anual, in prima saptamana din luna mai, si care este destinat strangerii de fonduri pentru departamentul de costume al muzeului Met. Neoficial, este cel mai mare eveniment al anului, organizat de Anna Wintour (editor sef la revista Vogue) si denumit adesea “petrecerea anului” sau “Oscar-ul de pe coasta de est”.

Anul acesta tema expozitiei se numeste “Manus x Machina: Fashion in an Age of Technology” si gazdele sint Anna Wintour (Vogue), Jonathan Ive (sef design la Apple), Taylor Swift si Idris Elba.

Gazde de onoare sint sef design la Chanel, Karl Lagerfeld, Miuccia Prada, Nicolas Ghesquiere, si directorul artistic de la Louis Vuitton.

Cat costa un bilet la aceasta gala? 30.000 de mii dolari este costul unui bilet si o masa costa 275.000 mii de dolari. Anul trecut s-au strand 12.5 milioane dolari. Nu toata lumea plateste pentru bilet. Anumite celebritati sint invitate tocmai ca restul oamenilor sa platesca pentru a sta la masa cu ele 🙂

Cate persoane iau parte la acest eveniment? Anul trecut 600 de persoane s-au chinuit sa prinda un bilet pentru acest eveniment.

Si acum sa trecem la tinute si machiaj, ambele in tonul temei de acest an Manus X Machina :

Zoe Saldana, in cea mai spectaculoasa tinuta, Dolce and Gabbana:

Beyonce, care desi arata extraordinar, are o rochie care mi-a dat senzatia de cauciuc poate si pentru ca rochia ei Givenchy este din latex:

Casa Chanel si-a trimis cei trei exponenti ai imaginii ei : Kristen Stewart, Lily Rose (fata de 16 ani a lui Johnny Depp) si fratii Willow Smith si Jaden Smith (copii actorului Will Smith). Bineinteles Kristen este imbracata ca de obicei, nepotrivit stilului ei, iar Lily Rose la cei 16 ani nu avea ce cauta la un asemenea eveniment cu o asemenea tinuta. Fratii Smith sint imbracati corespunzator atitudinii lor:

Lady Gaga si Kate Hudson in Versace. Donatella Versace nu poate duce mai departe stralucirea casei Versace. Aceasta este opinia mea, si cred ca se vede si din tinutele create de ea:

Olivia Wilde si Emily Blunt ambele insarcinate , ambele in Michael Kors. Grozave impreuna:

Kim Kardashian in rochie Balmain si iubitul sot, Kanye West cu lentile de contact gen “ochi de robot”, ambii in stilul bling-bling:

Maria Sharapova in plin scandal de dopaj, o aparitie neinspirata si ignorata de multe reviste:

Si inchiem apoteotic cu Madonna, care in tinuta Givenchy mi-a dat impresia de trashy: