Diane Kruger despre Peter O’Toole: un betiv batran

Diane Kruger

Diane Kruger, este o actrita mediocra, care si-a facut un nume dupa aparitia in filmul Troia.

Pe mine m-a suprins alegerea regizorului, care a pus-o pe aceasta actrita sa joace rolul frumoasei Elena din Troia. Foarte frumoasa nu este, si daca gusturile pot sa difere, macar sinteti de acord ca nici foarte talentata nu este. Dar cine tine minte acest film datorita ei? Toti ne aducem aminte de Brad Pitt, Eric Bana si irlandezul Peter O’Toole.

Ce spune Diane Kruger intr-un interviu dat in Buzzfeed, actorului Norman Reedus:

Diane despre Peter O’Toole: “You know who wasn’t very pleasant, was Peter O’Toole…It kind of sucked. He’s dead, so I can say that. But he wasn’t the most pleasant person. He was just a drunk, and Peter O’Toole. You know, he had a two-day part, and I played Helen of Troy and he was Peter O’Toole, and he just wanted to make sure that everybody knew that he was Peter O’Toole. And he could barely make it up the stairs. We were on a set that was – you know, you have to climb, like, I don’t know, 100 steps to go up. He was just – first of all, everybody thought he was gonna die right there and then. Because it was, you know, 120 degrees, and he had to walk up 100 stairs. And he was very old, and very drunk.”

“Stii cine nu a fost foarte placut? Peter O’Toole … A fost total aiurea. Acum el este mort, asa ca pot spune asta. Dar pur si simplu nu era cea mai placuta persoana din lume. A fost doar un betiv, si Peter O’Toole. Stii, el a avut un rol care se filma in doua zile, eu am jucat Elena din Troia si el a fost Peter O’Toole, iar el a vrut doar sa se asigure ca toata lumea stia ca el era Peter O’Toole. Si de abia putea urca pe scari. Noi am fost pe un platou de filmare unde trebuia sa urci cam 100 de trepte. In primul rand, toata lumea a crezut ca o sa moara chiar acolo urcand treptele. Pentru erau 120 de grade, si el trebuia sa urce 100 de trepte. Si era foarte batran si foarte beat.”

Kruger nu cred ca a auzit de vorba “de morti numai de bine”. Pare ca daca cineva moare, e semnalul de start pentru ca aceasta actrita sa inceapa sa spuna toate tampeniile care ii trec prin cap.

Peter O’Toole a fost un mare actor, din generatia lui Laurence Olivier. O generatie obisnuita cu teatrul de mare anvergura, si mai putin cu filmele anilor 2000 de la Hollywood. Probabil ca O’Toole la cei 71 de ani ai lui, pe care ii avea cand a jucat in acest film, nu a luat foarte in serios acest rol. Si nici nu avea de ce. Acest actor la un randament de 10% putea avea o performanta mult mai buna decat Diane Kruger nu-i asa?

Filmarile au avut loc in Maroc si Malta, si mai putin isteata actrita nu intelege de ce un om la 71 de ani urca greu 100 de trepte in temperaturile din aceste tari.

Da, toti stim ca Peter O’Toole iubea sa bea asa ca actrita incheie interviul intr-o nota diferita, spunandu-i lui Reedus:

‘He was great. You would’ve loved him! You guys would’ve, like, been drinking together and it would’ve been great.’

‘A fost grozav. L-ai fi iubit daca il cunosteai. Cred ca ai fi baut impreuna cu el ca prieteni buni’

Si Reedus incheie: ‘I would’ve loved him, yeah. That’s what I’m talking about.’

In traducere, Reedus replica: ‘Sint sigur ca l-as fi placut mult. Despre asta incerc sa-ti spun’.

Da, stim Reedus, asta incercam si noi sa spunem : cine nu l-ar fi vrut companion la o bere pe Peter O’Toole?