Elizabeth Olsen s-a saturat de celebritate

Elizabeth Olsen
Sunday Times Style/Facebook

Elizabeth Olsen, sora mai mica a gemenelor Mary-Kate si Ashley Olsen, si-a creat propriul drum spre celebritate, actrita in varsta de 27 de ani aparand mai intai in videoclipurile realizate de surorile ei si mai apoi obtinand celebritatea dupa aparitia in filme ca Silent House, Godzilla, sau Avengers: Age of Ultron, pentru thrillerul Martha Marcy May Marlene obtinand doua nominalizari.

In pictorialul realizat pentru revista britanica Sunday Times Style, Elizabeth a purtat tinute Chloe si Dior, fotografiile fiind realizate de catre Jem Mitchell.

In interviu, Elizabeth Olsen a vorbit despre celebritate, despre cum a fost sa creasca intr-o familie celebra, si despre relatia sa cu social media.

despre celebritate: ‘am vrut sa fiu actrita dar la inceput era totul un cliseu. Am crezut ca daca ma voi dedica teatrului as putea justifica. Dar faima e atat de ciudata, nu vreau asa ceva.’ – Pentru o persoana care nu vrea sa fie vedeta Elizabeth a acceptat fara prea multe ezitari sa ia parte in seriile de filme cu supereroi marca Marvel – unde o interpreteaza pe Scarlet Witch.

https://www.instagram.com/p/BEkzjKroslG/

cum a crescut intr-o familie celebra: ‘am vazut cum era sa fii actor de la surorile mele. Dar nu am crezut nicodata ca e ceva special. Era doar un job. Asa ca am o relatie destul de sanatoasa cu aceasta industrie. Ele au fost expuse unor presiuni majore in copilarie dar acum cu evolutia social media, toata lumea e in centrul atentiei.’

despre relatia ei cu social media: ‘nu vreau sa fac toate astea…vreau doar sa imi vad de viata mea. Mai degraba mi-as lua micul dejun alaturi de stiri decat sa pierd timpul de Instagram.’

https://www.instagram.com/p/BElUft6npnj/

Conform IMDb, Elizabeth Olsen va aparea anul acesta in Captain America: Civil War (in care mai apar Chris Evans, Robert Downey Jr si Scarlett Johansson si care va avea premiera in Romania pe 6 mai) iar in prezent filmeaza pentru thriller-ul Wind River (alaturi de Jon Bernthal si Kelsey Asbil) care va ajunge pe marile ecrane in 2017.