Will Ferrell va juca intr-unul din cele doua filme tematice Uber

filme tematice Uber

Vreti sa vedeti un film cu tematica Uber? Nu? Foarte rau, pentru ca Hollywood-ul va produce doua filme tematice Uber.

Este bataie pe filmele cu si despre Uber. Doua scenarii despre soferi Uber au fost vandute la o distanta de 24 de ore catre doua mari studiouri de filme.

Primul film va fi produs de Universal si regizat de Adam McKay (castigator Oscar pentru The Big Short). Will Ferrell va juca rolul unui sofer Uber al carui pasager se dovedeste a fi un nebun fugit de la ospiciu.

 

Al doilea scenariu/film (cu numele de Stuber), este cumparat de Fox si este despre un sofer Uber care transporta un politist care lucreaza la un caz foarte periculos.

The Hollywood Reporter sustine ca cele doua studiouri nu au stiut ca vor cumpara practic in acelasi timp doua scenarii similare, chiar daca vanzarea celor doua scenarii a fost facuta prin aceeasi agentie.

Bineinteles cele doua studiouri se grabesc acum sa faca filmele, pentru ca este esential cine va lansa primul film.

Eu nu cred ca va fi cazul de o competitie, pentru ca intre o comedie cu Will Ferrell si un film action care implica Uber, primul va castiga detasat.

Am mai vazut filme cu subiecte similare care s-au lansat in acelasi an: Mirror Mirror si Snow White and the Huntsman sau White House Down si Olympus Has Fallen, si rezultatele la incasari pare ca nu au avut de suferit. Dar subiectele au fost universale. Acum este insa clar, vor fi doua filme cu tematica Uber.

Am un flashback al filmului tematic cu si despre Google, The Internship, o oda inchinata Google, care a avut doi actori mari in distributie si care culmea a avut parte de incasari decente si un rating destul de mare.

Strategia de promovare a unui brand printr-o comedie in care distribui actori cunoscuti este din ce in ce mai folosita.

Este cazul si aici? Nu imi este clar daca Uber este implicat in aceste doua proiecte dar in cazul in care cei doi soferi Uber au de suferit, probabil ca nu 🙂