James Franco : ‘ Sint un pic gay’

James Franco

James Franco este indubitabil un actor bun, dar foarte constient de atentia din media. Ca orice actor din mai tanara generatie, simte nevoia de a soca prin declaratii sau comportament.

Este exact ceea ce ii reprosez si actritei Jennifer Lawrence : James Franco incearca prea mult sa fie cool.

Intr-un interviu dat revistei New York acesta declara:

“There is a bit of overfocusing on my sexuality, both by the straight press and the gay press, and so the first question is why do they care? Well, because I’m a celebrity, so I guess they care who I’m having sex with. It’s where my allegiance lies, where my sensibilities lie, how I define myself. Yeah, I’m a little gay, and there’s a gay James.”
Este un pic cam multa focalizare pe sexualitatea mea, atat din partea presei care se ocupa de fenomen cat si din partea celorlalti, deci intrebarea mea ar fi de ce le pasa? Probabil pentru ca sint celebru, deci le pasa cu cine fac sex. De fapt conteaza ce cred eu, care sint sentimentele mele si valorile mele, cum ma definesc eu ca persoana. Da, sint un pic gay, si o parte din mine este gay-ul James.

De fapt de ce ne pasa? Pai nu ne pasa, pentru ca eu de exemplu nici macar nu am avut un vibe de gay de la James Franco.

Actorul a jucat intr-adevar in cateva filme in care subiectul avea aceasta tematica: Howl, Milk si I Am Michael.  Dar inca nu vad legatura.

De fapt ceea ce vad eu este o promovare a filmului pe care urmeaza sa-l lanseze: King Cobra, unde actorul va interpreta un personaj gay si unde va avea scene explicite impreuna cu actorul Keegan Allen.

James ramine un simpatic, si un actor extraordinar in orice tip de rol, dar mai ales de comedie 🙂