Axl Rose este noul solist al trupei AC/DC

Axl Rose

Este oficial, Axl Rose este noul solist al trupei AC/DC. Dupa ce solistul Brian Johnson a fost sfatuit de doctori sa nu mai urce pe scena pentru a nu risca sa-si piarda permanent auzul, trupa AC/DC a gasit un inlocuitor pentru a putea continua turneul european.

Si chiar daca Axl Rose si-a rupt piciorul de curand, pare ca nu este un impediment ca incepand cu luna mai sa poate performa ca solist al trupei AC/DC.

Pe website-ul trupei AC/DC este urmatorul anunt:

AC/DC band members would like to thank Brian Johnson for his contributions and dedication to the band throughout the years. We wish him all the best with his hearing issues and future ventures. As much as we want this tour to end as it started, we understand, respect and support Brian’s decision to stop touring and save his hearing. We are dedicated to fulfilling the remainder of our touring commitments to everyone that has supported us over the years, and are fortunate that Axl Rose has kindly offered his support to help us fulfill this commitment

Datele turneului in care Axl va canta pentru AC/DC:

May 7 – Lisbon, Portugal @ Passeio Maritimo De Alges
May 10 – Seville, Spain @ Estadio De La Cartuja
May 13 – Marseille, France @ Stade Velodrome
May 16 – Werchter, Belgium @ Werchter Site
May 19 – Vienna, Austria @ Erns-Happel Stadium
May 22 – Prague, Czech Republic @ Letnany Airport
May 26 – Hamburg, Germany @ Volksparkstadion
May 29 – Berne, Switzerland @ Stade De Suisse
June 1 – Leipzig, Germany @ Red Bull Arena
June 4 – London, England @ The Stadium, Queen Elizabeth Olympic Park
June 9 – Manchester, England @ Etihad Stadium
June 12 – Aarhus, Denmark @ Ceres Park

Dupa ce va concerta cu AC/DC in Europa, Axl se va reintoarce in SUA pentru a canta cu Guns N’ Roses, in mult asteptata reuniune cu Slash si Duff McKagan.

Se intampla multe lucruri (bune) pentru Axl. Pe langa faptul ca in sfarsit trupa Guns este reintregita, va putea sa ajute legendara formatie AC/DC in turul lor european.

Si ca o incalzire pentru cele doua trupe, mai jos sint videclipuri cu Guns N’ Roses impreuna cu Angus Young, chitaristul de la AC/DC, in timpul performantei lor de la CoacHELLa :

Suna bine? Mie mi se pare ca Axl face tot posibilul pentru a-si modula vocea pe tiparul lui Brian. Si ii iese 🙂

Brian Johnson nu a facut inca nici o declaratie oficiala legata de inlocuirea lui, dar Jim Breuer (DJ radio, actor si stand up comedian) spune ca a vorbit cu Brian care se simte ” dat deoparte destul de brutal” de catre colegii lui si nu crede ca problemele sale de auz sint atat de serioase pe cat par din anuntul oficial facut de trupa.

Johnson (68 ani), nu este un membru original al trupei AC/DC, si s-a alaturat trupei in 1980 dupa ce solistul Bon Scott a murit de intoxicatie alcoolica.

Acum doi ani, tobosarul Phil Rudd, a fost arestat pentru ca a incercat sa angajeze un asasin platit pentru a omori doi oameni, dar si pentru posesie de droguri. Acuzatia de angajare a unui asasin a fost retrasa si Phil a fost condamnat la opt luni de arest la domiciliu, dar trupa l-a inlocuit definitiv.

In acelasi an Malcolm Young, unul dintre fondatorii grupului a fost nevoit sa plece pentru ca suferea de o forma de dementa.

Ce ar mai fi rock-ul fara drama, bautura si droguri? 🙂