Daca il iubiti pe Ricky Gervais asa cum il iubesc eu, nu trebuie sa pierdeti din vedere acest film. Pentru ca este scris si regizat de el.

Nu stiti cine este Ricky Gervais? Daca v-a placut serialul The Office, el este este unul dintre creatorii serialului.

Ricky este o pasare rara. Un scenarist perfect care poate oricand sa produca aceleasi rezultate excelente si in rol de actor sau regizor.

Si am mentionat ca joaca alaturi de Eric Bana? Un barbat care nu mai vrea sa imbatranesca. Are 48 de ani, este yummy si talentat.

Acest film are o distributie mult prea buna ca filmul sa iasa asa cum trebuie: cel mai bun umor combinat cu unul dintre cei mai talentati si sexy actori. Asa ca am indoiala specifica pesimistului, ca o sa am parte de cel mai bun film al anului.

Trailerul este funny dar vreau si sper ca filmul o sa fie mai mult de atat.

Scenariul : Un jurnalist radio (Eric Bana) si tehnicianul lui (Ricky Gervais) sint depasiti de situatie dupa ce isi insceneaza propria rapire in America de Sud, si in fapt se ascund intr-un apartament din New York. Acestia sint fortati sa se duca de fapt in Ecuador unde “sa fie gasiti” si aclamati ca eroi.

Filmul va avea premiera in SUA si pe Netflix la data de 29 aprilie 2016.

 

Special Correspondents este ultimul film produs de Netflix si pare ca usor acest brand nu va mai insemna doar streaming, ci concurenta reala pentru mai marii caselor de filme. In prealabil Netflix a mai lansat de curand comedia western cu Adam Sandler The Ridiculous 6, Crouching Tiger, Hidden Dragon – Sword of Destiny si Pee-Wee’s Big Holiday. Si ca sa fim siguri de intentiile lor de viitor mare jucator in industria cinematografica, urmatorul proiect il include pe Brad Pitt in comedia War Machine.