Gwyneth Paltrow: 40 e noul 20

Gwyneth Paltrow
Gwyneth Paltrow/Facebook

Cel putin pentru vedete :). Gwyneth Paltrow, care nu mai e demult in floarea varstei, a participat la un photoshoot pentru revista americana Self. Actrita si-a aratat formele care ar face invidioasa si o tanara de 20 de ani si a vorbit, in interviu, despre proiectul ei, Goop, despre sex, familie, si masaje.

Gwyneth a purtat tinute Antonio Vaccarello si Stella McCartney, fotgrafiile fiind realizate de catre David Slijper.

despre Goop: imi place. Imi folosesc toti muschii. Sunt responsabila pentru toate fotografiile, fiecare text, toate produsele pe care le producem. Ma ocup de partea creativa. Dar sunt implicata si in partea de business si strategie. Este o adevarata provocare. Imi place sa lucrez cu femei. Si imi place sa lucrez cu mame. Mamele au grija de business.

despre masaje: la inceput stateam acolo si ma intrebam ce nu fac corect? Dar apoi mi-am spus: ‘Nu poti sa-ti iei o ora libera!?’ Asa ca las toate la o parte. Apoi vreau sa merg mai des. Cu totii suferim de sindromul ‘trebuie sa le fac pe toate perfect’. Toti prietenii si toti colegii cred asta. Incercam sa ducem totul la un nou nivel. Ma intreb de unde am luat ideea asta? Pentru ca sunt extenuata!

Gwyneth Paltrow a vorbit si despre familie si ce e cu adevarat important: fiica mea are o energie feminina incredibila, este foarte cool sa fiu pe langa ea. Ma face sa ma simt tanara. […] daca le fac copiilor ceva delicios si stam la masa si mancam, pun telefonul deoparte, si ii ascult cu adevarat, este tot ce am mai de pret.

despre sex: avem aceasta idee inradacinata ca nu poti fi o mama, femeie de afaceri, si sa mai ai timp si de sex. Cum poate fi o femeie inteligenta si o figura sexuala? Este dificil sa le combini pe toate. Cred ca e important ca noi, ca mame si femei sa contribuim la societate cum putem, iar sexualitatea noastra nu trebuie sa stea in cale.