Jessica Alba isi recunoaste radacinile latino

Jessica Alba
Jessica Alba/ Facebook

Jessica Alba se mandreste cu radacinile sale latino in Parents Latino. Acest interviu este oarecum suprinzator mai ales prin prisma unor declaratii anterioare ale actritei. Aceasta a declarat in 2014 pentru HuffingtonPost ca nu se simte legata ereditar de vreo rasa sau mostenire culturala si ca nu se simte integrata in niciuna. In noul interviu, Jessica Alba reuseste cat de cat sa se puna bine cu fanii cu radacini sud-americane sau spaniole.

Ea vorbeste despre cum radacinile latino au influentat-o ca parinte, despre copii ei si radacinile latino, despre sfaturile pe care le-ar oferi mamelor care vor sa lanseze of companie, si ce face ea ca sa se simta sexy.

despre cum au influentat-o radacinile latino ca parinte: mostenirea mea se refera la familie, care a fost mereu pe primul loc. Respectul pentru tine insati si pentru persoanele in etate este ceea ce le transmit fiicelor mele.

despre copiii ei si radacinile latino: am crescut cu bunici mexico-americani. Bunica a fost o femeie extrem de puternica si m-a influentat foarte mult. Am fost inconjurata de tios (unchi) si tias (matusi) la mai toate evenimentele familiale. Copiii mei nu au avut parte de asa ceva. Ma asigur ca stiu de unde au venit si ca isi petrec timpul cu rudele lor, dar nu sunt mereu inconjurati de asa ceva. Avem culturi diferite in casa. […] stiu sa intrebe de beso (pupic) si leite (lapte). Vor fi cetateni globali si trebuie sa inteleaga alte limbi straine, inclusiv spaniola, pentru a schimba ceva in lume.

Ce sfaturi le-ar oferi mamelor care vor sa lanseze un businessnu va lasati depasite incercand sa faceti totul. Fa un plan cu ce poti face azi si ce necesita mai mult timp.

despre cum se simte ea sexy: nu fi prea dura cu tine. Fa-ti timp sa faci sport si sa mananci sanatos. Reincarca-ti bateriile! Dormi suficient, iesi in oras cu gasca de prietene, bea niste vin! Fii increzatoare. Fii mandra de realizarile tale iar atunci cand toate dau gres, da-te cu un ruj rosu, sper ca alegi unul de la Honest Beauty (n.r. compania fondata si detinuta de Jessica Alba).