Megan Fox insarcinata cu al treilea copil

Megan Fox

Megan Fox, 29 de ani, a aparut la evenimentul de promovare al noului ei film Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows cu o burtica destul de evidenta.

Megan Fox este actrita care si-a lansat cariera in franciza Transformers. A provocat extrem de multe controverse prin declaratiile ei, care i-au si adus o binemeritata pauza la Hollywood 🙂

De curand aceasta incearca sa-si relanseze cariera prin filmele Testoasele Ninja.

In pauza pe care actrita a luat-o mai mult fortat, a adus pe lume doi copii de 3 si respectiv 2 ani, si a inaintat si divort (in august 2015) de sotul ei, actorul Brian Austin Green (a jucat in The Beverly Hills 90210), cu care a avut 11 ani de relatie si 5 ani de casnicie. Au fost spuse multe povesti despre neintelegerile celor doi, izbucnite fie pe baza geloziei sotului care s-a vazut depasit in cariera de nevasta, sau pe baza declaratiilor lui Shia LeBoeuf care a dat de inteles ca el si Megan au avut mai mult de impartit decat prietenie, pe platourile de filmare de la filmul Transformers.

Megan s-a mai cumintit in declaratii, si-a mai ajustat un pic operatiile estetice si parea ca se indreapta catre un divort hilar, in care sotul i-a cerut pensie alimentara pentru ca nu mai primeste roluri care sa-i asigure in trai decent.

In pofida faptului ca cei doi sint in proces de divort, ei locuiesc impreuna si au o relatie de prietenie (spun surse) : “They’re on friendly terms for the sake of their kids” .

Dar supriza, aceasta este insarcinata din nou si pare ca tot cu sotul de care tocmai ce vrea sa divorteze. Se impaca cei doi sau este o sarcina neprogramata?
Nu ar fi prima relatie in care partenerii incearca o rezolvare a problemelor prin aducerea pe lume a unui copil.