Leonardo DiCaprio are o noua iubita?

Leonardo DiCaprio are o noua iubita
NEW YORK - NOVEMBER 10: Katy Perry and Akon perform during the 2010 Victoria's Secret Fashion Show at the Lexington Avenue Armory on November 10, 2010 in New York City. (Photo by Theo Wargo/Getty Images)

Leonardo DiCaprio are o noua iubita, cel putin asa titreaza revistele de scandal de peste ocean. Nu mai demult de luna octombrie a lui 2015, spuneam intr-un post, ca eu nu cred ca stirea despre logodna lui cu modelul Victoria’s Secret, Kelly Rohrbach, este adevarata. Si intr-adevar, in luna ianuarie Leo a devenit “liber de contract”. Pentru ca, noi stim deja care este drumul pe care il urmeaza actorul: un model Victoria Secret, de preferinta blonda, incepe sa declare anonim prin presa, ca are o relatie serioasa cu el, si brusc se termina relatia.

Este randul unui alt fotomodel Victoria’s Secret (Leo are abonament la revista), sa intre in randul iubitelor lui Leo. De ce este aceasta speciala? Este bruneta, spun revistele (mie mi se pare mai mult blonda) si are 20 de ani, din Danemarca. Leo iese din tipare sau este o stire falsa?

Modelul Chelsey Weimar :

@suprememgmt naked alien face right here

A photo posted by Chelsey Weimar (@chelsey_weimar) on


Care sint dovezile, potrivit revistei PageSix? O poza cu cei doi la un restaurant, si faptul ca unele surse spun ca pozele postate de fotomodel pe Instagram, sint facute in casa lui Leo.

Citat din PageSix:

Now that Oscar season’s ended, Leonardo DiCaprio may be back to collecting models rather than awards. Spies said the star’s dating Victoria’s Secret Pink model Chelsey Weimar. She and Leo were seen leaving Nobu Malibu together and she posted Instagram shots that eagle-eyed spies say are from Leo’s homes in LA.

But a source whined of Leo’s alleged new love, “It’s not true. He isn’t spending time with anyone. Most of his time lately has been in places like Indonesia, trying to help save the ecosystem.”

Deci are Leonardo DiCaprio are o noua iubita? Este o cale lunga de la statutul de companie pentru Leo, pana la cel de iubita.

Este clar ca exista ceva intre cei doi, pentru ca nu cred ca Leonardo DiCaprio iese la masa doar pentru intelectul fotomodelelor de la Victoria’s Secrets, mai ales daca ele au 20 de ani. Cel mai probabil insa, peste cateva luni, vom vorbi de acelasi subiect dar numele modelului va fi altul.

Focusul lui Leo a fost castigarea unui Oscar, si eu cred ca urmatorul va fi intemeierea unei familii. Dar ma indoiesc ca va fi cu cineva care are 20 de ani.