Gigi Hadid si Zayn, superbi in Vogue

gigi hadid
Zayn/Facebook

Desi nu sunt o fana a lui Gigi Hadid sau o admiratoare a lui Zayn Malik, nici ca model si nici ca si cantaret, noul pictorial realizat magistral de catre Mario Testino in Napoli in aceasta primavara pentru revista americana Vogue este superb, chimia dintre cei doi este palpabila iar peisajele iti taie respiratia.

In imagini, cei doi rad, se saruta si merg pe motocicleta. Integul pictorial are un aer inspirat de filmul Roman Holiday.

Atat Gigi Hadid cat si Zayn au facut publice cateva imagini de la photoshoot:

https://www.instagram.com/p/BD1Gcr_JqSl/

https://www.instagram.com/p/BD1GaZzpqSe/

 

Vogue vorbeste si despre spritul italian: In literatura, Italia este locul in care tinerii inocenti isi descopera latura senzuala.

In pictorial Gigi Hadid a purtat haine si accesorii feminine cu elemente rock, sutiene semi-transparente, rochii sexy, pantaloni de piele mulati, si cel mai important accesoriu, pe iubitul ei.

Modelul american a purtat tinute Oscar de la Renta, Malia Mills, Celine, Miu Miu, Prada, Dolce & Gabbana, Coach, Nina Ricci, Hermes, Calvin Klein, Marc Jacobs, Louis Vuitton si Victoria Beckham.

https://www.instagram.com/p/BD1GdxOJqSq/

Partenerul ei, Zayn Malik a purtat haine Saint Laurent, Jimmy Choo, Hermes, Gucci, Ksubi si Hedi Slimane.

Scriu constant si asta am facut in ultimii 6 ani. Asa imi petrec timpul, a spus cantaretul pentru Vogue.

Primele indicii referitoare la acest editorial au fost facute publice pe social media cand fanii i-au surprins pe cei doi in Milano alaturi de Mario Testino. Astfel, in imagini Zayn are o coafura mai clasica dupa care acesta s-a ras intr-o parte.

Acesta nu este prima oara cand Gigi Hadid si Zayn Malik apar intr-un pictorial impreuna. Anterior cei doi au pozat pentru videoclipul piesei Pillow Talk, unde cei doi si-au aratat chimia incredibila. Pillow Talk este primul hit lansat de Zayn dupa parasirea formatiei One Direction. In videoclip, cei doi se imbratiseaza patimas si se saruta necontenit.

Intregul pictorial Vogue poate fi vazut aici.