Beyonce lucreaza la o linie vestimentara

Beyonce
Beyonce/Facebook

Beyonce isi face reclama la noua linie vestimentara printr-un interviu si pictorial in revista americana si britanica ELLE.

In interviu, cantareata vorbeste despre noul brand Ivy Park, despre perfectionism, si rolul ei de businesswoman si model pentru tineri dar si despre feminism.

despre Ivy Park: faceam cumparaturi de peste 10 ani la Topshop. Te simti ca o adolescenta acolo. Cand eram in Londra, era ca un ritual pentru mine, ma ascundeam sub o palarie cu boruri mari si ma pierdeam printre rafturi. Cred ca pozitia de mama m-a facut sa ma gandesc mai mult la sanatate si la sport. Am ajuns la concluzia ca nu exista un brand care sa fie potrivit nivelului sportiv practicat de mine, de dansatorii mei si de prieteni. Nimic aspirational pentru fete ca fiica mea. Am gandit Ivy Park ca un loc idilic pentru noi. I-am prezentat directorului ideea, scopul si strategia de marketing in prima intalnire. Cred ca l-am dat pe spate. A fost de acord intr-un parteneriat 50-50.  

despre perfectionism: vreau sa schimb conversatia. Nu mai este despre perfectionism. Ci despre obiective. Trebuie sa ne pese de corpurile noastre si de ceea ce punem in ele. Femeile trebuie sa isi lase timp sa se gandeasca la sanatatea mentala fara a se simti vinovate sau egoiste. Lumea te va vedea asa cum te vezi tu si te va trata asa cum te tratezi tu. 

despre rolul de businesswoman: este incitant dar sa ai ultimul cuvant, puterea de a lua orice decizie este, in acelasi timp, o binecuvantare si o povara. Pentru mine, puterea este sa iei decizii fara a trebui sa ceri permisiunea cuiva. […] ca mama, vreau ca fiica mea sa fie sanatoasa, fericita si sa isi realizeze toate visurile. Vreau sa elimin presiunea pusa de societate pentru ca oamenii sa fie incadrati in niste parametri. 

View this post on Instagram

@weareivypark #ELLExBEYONCÉ

A post shared by ELLE UK (@elleuk) on

Beyonce a vorbit si despre feminism: alegerea de a fi o feminista nu are nicio legatura cu feminitatea sau cu masculinitatea. Nu suntem la fel. Toti cei care cred in drepturi egale pentru barbati si femei nu vorbesc la fel, gandes la fel, sau se imbraca la fel. Daca un barbat poate face ceva, o femeie ar trebui sa fie capabila sa faca acelasi lucru. Este atat de simplu. Daca fiul tau poate s-o faca si fiica ta este capabila. Unele lucruriri pe care le insuflam fiicelor noastre – sa vorbeasca despre sentimentele lor, despre durere si vulnerabilitate – trebuie sa ne sustinem si baietii in acest sens.