Trailer: The Lost City of Z

the lost city of z

James Gray (Two Lovers, The Immigrant, Little Odessa) era in discutii pentru filmarile la The Lost City of Z de mai multi ani. Iar, in timp ce marele star Brad Pitt a renuntat demult la rolul principal, Benedict Cumberbatch a fost doar unul dintre cei care au participat la auditii pentru acest rol.

In ultima instanta, echipa finala a fost stabilita la Charlie Hunnam (Pacific Rim, Crimson Peak), in rol principal plus Robert Pattinson, Sienna Miller si Tom Holland(il va intepreta pe Spider-man in noile filme Marvel) in roluri secundare. In urma cu cateva zile s-a lansat si un prim trailer oficial.

Plasat in anii ’20, The Lost City of Z il urmareste pe legendarul explorator britanic Percy Fawcett(Charlie Hunnam) care se aventureaza in jungla amazoniana pentru a cauta o civilizatie disparuta. Robert Pattinson(Twilight, Bel Ami, sau Water for Elephants) interpreteaza rolul lui Henry Costin – colegul lui Fawcett iar Sienna Miller(American Sniper, GI Joe, Stardust) o joaca pe Nina Fawcett, sotia protagonistului.

Descris ca un film de aventuri incarcat de actiune, trailerul filmului The Lost City of Z aminteste de Apocalipse Now si tinand cont ca James Gray este un fan impatimit al lui Francis Ford Coppola, probabil ca vom vedea mai multe influente in aceasta productie. Mai mult, Gray a recunoscut ca a fost inspirat de David Lean(Lawrence of Arabia, Doctor Zhivago, si o populara adapatare a romanului lui Charles Dickens, Oliver Twist ) sa creeze The Lost City of Z.

Potrivit producatorilor, filmarile la The Lost City of Z se vor incheia abia in toamna, astfel ca filmul va putea participa la Venice International Film Festival, care se va desfasura in acest an intre 31 august si 10 septembrie.

Ramane de vazut cand va ajunge acest film si pe marile ecrane.

The Lost City of Z

A photo posted by ✌️ (@tomholland2013) on