5 aplicatii care iti pot schimba viata

aplicatii

Cu mai bine de 1 milion de aplicatii atat in App Store cat si in Google Play, uneori poate deveni obositor sa decizi care aplicatii sunt folositoare si care nu.

Nu numai ca exista atat de multe incat nu putem sa le parcurgem dar si timpul nostru e limitat asa ca il dedicam activitatilor celor mai importante pentru noi.

De aceea este foarte important sa filtram aplicatiile care ne pot schimba in vreun fel viata.

aplicatii

  1. Headspace

Ai nevoie de liniste? Te confrunti cu stress sau anxietate? Sau poate ca nu ai destul timp sa te bucuri de lucrurile mici din viata.

Headspace ar putea fi una dintre aplicatiile potrivite persoanelor ocupate. Ocupandu-ti doar 10 minute, aceasta aplicatie te va ghida prin indrumari simple sa meditezi si te va ajuta sa zambesti mai mult si sa dormi mai bine.

aplicatii

2. Duolingo

Iti doresti inca din adolescenta sa inveti o limba straina sau sa aprofundezi lectiile din scoala?

Duolingo este una dintre cele mai simpatice aplicatii dedicate invatarii unei limbi straine. Disponibila atat pe telefon cat si pe desktop sau tableta, Duolingo incorporeaza lectii care pornesc de la cele mai simple cuvinte dintr-o limba si te poarta prin scriere, traducere din si in limba dorita, si variante audio, astfel putand sa prinzi accentul local.

aplicatii

3. F.lux/

O aplicatie obligatorie pentru cei care lucreaza seara sau pentru cei care isi verifica telefonul inainte de culcare sau dimineata devreme. F.lux micsoreaza nivelul luminozitatii telefonului sau desktop-ului astfel ca ochii tai vor avea mai putin de suferit. Acest widget ajusteaza luminozitatea in functie de intervalul temporal setat de tine.

aplicatii

4. Wunderlist

Disponibila atat pe smartphone cat si pe desktop, Wunderlist este una dintre cele mai complete aplicatii free pentru a-ti organiza timpul. Acesta aplicatie iti permite sa creezi categorii, sub-categorii, si task-uri pe care le poti bifa dupa ce le-ai rezolvat. In plus, poti seta notificari care sa te anunte cand trebuie sa faci ceva.

aplicatii

5. Epicurious

Epicurious iti ofera diverse sugestii de retete sanatoase pe care le poti gati cu ingrediente simple pe care le gasesti prin bucataria ta.

Voua ce aplicatie v-a schimbat viata?