Muzica noua #2

muzica noua

Muzica noua a impanzit YouTube-ul si radiourile in acest inceput semi-calduros de primavara. Mai jos puteti vedea cateva dintre cele mai vizualizate melodii noi aparute in luna martie.

Ariana Grande – Dangerous Woman(31.98 milioane de vizualizari)

Lansat in urma cu 20 de zile, noul hit marca Ariana Grande a depasit toate asteptarile. Cu o combinatie R&B si neo-soul, noua melodie reprezinta o evolutie a artistei fata de cantecelele pop pentru care este cunoscuta.

Meghan Trainor – No (23.69 milioane de vizualizari)

Cunoscuta pentru melodii ca All About that Bass(cu peste 1 miliard de vizualizari pe YouTube), Meghan Trainor revine in atentia noastra cu o noua piesa care are un succes nesperat. Cu un videoclip extrem de senzual, artista a fost comparata cu Britney Spears si Madonna, ambele celebre pentru videoclipurile lascive. Pentru acest videoclip, artista renunta la rozul acadea si bleo-ul pastel cu care ne-a obisnuit si adopta un stil goth.

Zayn – BeFoUr(7.79 milioane de vizualizari)

Dupa succesul avut alaturi de formatia One Direction, Zayn Malik a decis sa cante solo, pentru a-si putea exprima creativitatea in voie, dupa cum el singur declara in urma cu ceva timp. Videoclipul arata viata ‘obisnuita’ a unui baiat de 23 de ani, prin obisnuita intelegandu-se o petrecere cu focuri de tabara intr-o parcare. In acest context, Zayn observa ce se intampla in jurul lui, inclusiv scenele din sala de sport.

Nick Jonas – Close ft. Tove Lo (7.24 milioane de vizualizari)

Lansat in urma cu doar 6 zile, noua piesa a lui Nick Jonas intitulata Close si cantata alaturi de Tove Lo a strans deja peste 7 milioane de vizualizari. Datorita atractiei aproape magnetice dintre cei doi, melodia si, simultan, videoclipul capata o tenta mult mai senzuala.

Future – Low Life ft. The Weeknd (4.76 milioane de vizualizari)

Future a lansat in urma recent videoclipul uneia dintre cele mai bune piese de pe noul sau album. In noul clip, cei doi canta despre toate ingredientele unei ‘low life’: droguri, alcool, striperite, inselat, crime, si cheltuieli exorbitante pe nimicuri. Filmat intr-o zona industriala abandonata, Future poarta bandane, The Weeknd, jachete cu teme militare, iar cateva fete par a devora camerele de filmat cu privirile lor.

Voi ce muzica noua ati mai ascultat in ultimul timp?