Trailerul Alice Through The Looking Glass este ciudat. Pentru inceput muzica pare total nepotrivita cu imaginea, si spre final nu-ti imaginezi o alta muzica. Este un mix de Tarantino si Alfred Hitchcock.

Nu sint un fan al ultimelor filme regizate de Tim Burton. Imi place sa raman la clasicele Beetlejuice sau Mars Attacks! regizate de el. Nu mi-a placut filmul Alice in Wonderland (2010) regizat de el si astept cu nerabdare continuarea, Alice Through The Looking Glass care va fi regizat de James Bobin si doar produs de Tim Burton.

Daca vi se pare ca trailerul are accente comice, este datorita noului regizor, James Bobin. Partea psihedelica, este bineinteles, datorita atingerii magice a producatorului lui Tim Burton. As putea supravietui fara ea 🙂

Imi place nepotismul de la Hollywood si practica ar trebui extinsa si in corporatii : odata ce un regizor lucreaza bine cu un actor, el este distribuit in mai toate filmele lui. Vezi Tim Burton care il distribuie pe Johnny Depp sau James Bobin care a lucrat in trecut cu Borat (Sacha Baron Cohen) si care acum il distribuie in Alice Through The Looking Glass. Si distributia lui Sasha aici, mi se pare o idee excelenta.

Scenariul: Alice va trebui sa returneze sceptrul magic si sa-l opreasca pe Lordul Timpului (Sacha Baron Cohen) – despre care se spune că este jumătate om-jumătate ceas, si care vrea sa distruga Wonderland.

Trailerul Alice Through The Looking Glass:

Premiera in Romania : 27.05.2016