Game of Thrones sezonul 6 va avea cea mai mare scena de lupta din istoria TV

Game of Thrones sezonul 6

Game of Thrones sezonul 6 va pune in scena cea mai spectaculoasa batalie din istoria televiziunii.

Producatorul Bryan Cogman a declarat revistei Entertainment Weekly ca fanii vor avea parte de o scena de lupta intr-unul dintre episoadele seriei 6.

“It’s definitely the biggest [action sequence yet],”Thrones writer-producer Bryan Cogman told EW. “We’ve always wanted to get to a place – story-wise and budget-wise and time-wise and resource-wise – where we would be able to do a proper battle, with one army on one side, one army on another side.”

Serialele TV nu au bugetele pe care si le permit filmele de lung metraj, si efectele speciale sint intotdeauna folosite cu zgarcenie de catre producatorii TV.

Dupa succesul urias de care se bucura acest serial, au venit si recompensele bugetare 🙂

Va fi o lupta epica ca cea din Lord of The Rings? Sper ca

Pana acum in Game Of Thrones s-a uzuat foarte putin pe efectul special si mai mult pe talentul si jocul actorilor. Au fost cateva secvente de lupta ca cea din sezonul 2 episodul Blackwater unde am vazut o armada (armata nave), sau armata de undead care a cotropit un outpost (The Battle of the Castel Black, sezonul 4).

Daca secventele cu dragoni sau undead v-au impresionat, producatorii promit ca secventa cu cea mai mare batalie ne va uimi. Secventa va cuprinde doua armate, una de o parte si cea de a doua de cealalta, cu o ciocnire epica. O “lupta ca la carte” asa cum a spus producatorul serialului Bryan Cogman.

Trebuie sa mai mentionez ca cei doi producatori au spus ca sezonul 6 va fi, din punctul lor de vedere, va fi cel mai vizionat si cel mai bun sezon din toate cele 😛

Foarte multe zvonuri si ‘scapari’ pentru Game of Thrones sezonul 6. Nu cred ca a mai fost o asemenea tensiune si asteptare pentru un alt sezon. Ca sa puna si mai mult paie pe foc, Emilia Clarke, ne mai da un hint despre soarta lui Jon Snow.

In timp ce prezenta un premiu, Emilia a fost intrebata daca Jon Snow mai respira, si daca da, sa faca cu ochiul. Si a facut, cu ochiul 😛

Daca mai adaugam si interviul dat la Extra TV unde deasemenea a fost intrebata de soarta lui Jon si a raspuns ca nu stie, la comentariul prezentatatorului ca nu minte bine, ea confirma  “No I’m terrible, I’m a really bad liar.”