David Beckham pentru prima oara pe coperta GQ

  David Beckham
  David Beckham/Facebook

  David Beckham apare pentru prima oara pe coperta editiei americane GQ, dupa ce a aparut pe coperta editiei britanice de trei ori.

  Interviul cu fotbalistul si modelul englez acopera teme ca celebritatea, viata in America, tatuaje si viata de familie. Fostul star al fotbalului britanic s-a ocupat mai mult de familie in ultimul timp: a fost alaturi de sotia sa Victoria si de copii la premiera noii linii vestimentare de la Saptamana Modei la New York iar saptamana trecuta si-a petrecut timpul alaturi de fiul sau Brooklyn.

  • Despre tatuaje: tatuajele reprezinta felul meu de a-mi exprima sentimentele privind lucrurile pe care le iubesc. Am renuntat? Probabil ca nu. Victoria a incetat sa-mi tina morala. Dar stie ca ma fac fericit.
  • Despre stralucirea Hollywood-ului: sunt o persoana sigura pe mine, ca sot si ca tata. Am trecut peste perioda in care imi pasa ce se scrie despre mine. Cand aveam 22 de ani, ma afectau. Acum am 40 de ani, am 4 copii minunati, o sotie incredibila, parinti si socri deosebiti, prieteni apropiati in care pot avea incredere: nu conteaza ce cred ceilalti.

   

  • Despre copii si familie: mereu i-am protejat dar, in acelasi timp, am fost sinceri cu ei. Le-am spus ca se vor scrie lucruri despre noi si despre ei, lucruri neadevarate. Brooklyn va avea in curant 17 ani, stiu ca va face greseli si stim ca va avea noi oportunitati datorita noua. Dar incepe sa isi creeze si singur oportunitati. Suntem foarte norocosi ca si-a gasit o pasiune. Chiar daca unii cred sau nu, are talent. Are un ochi bun – iar dovada stau imaginile pe care le-a facut.[…] sufar fizic atunci cand sunt departe de copii.
  • Despre celebritate: nu am crezut niciodata ca sunt o vedeta dar imi pare bine ca oamenii inca sunt interesati de viata mea.
  • Despre viata in America: viata in Los Angeles e incredibila. Sunt un baiat englez si ador viata in Londra dar imi e dor de America pentru ca am fost primiti cu bratele deschise.

  Cele mai importante momente din cariera sa

  Pe langa aparitiile in reviste, David Beckham a realizat numeroase donatii catre ONG-uri, a pozat pentru diverse branduri de haine, inclusiv alaturi de baietii lui, iar pe durata carierei sale sportive, tricourile si diversele accesorii cu chipul si numele sau au avut vanzari de peste 1 miliard de euro.

  sursa imagini