Anne Hathaway in Princess Diaries 3?

Princess Diaries

Anne Hathaway se intoarce in rolul printesei Mia in Princess Diaries 3.

Directorul primelor doua filme din serie, Garry Marshall a recunoscut pentru revista People ca atat el cat si Printesa Mia Thermopolis(interpretata de Hathaway) planuiesc sa mai adauge un film la serie.

‘M-am intalnit cu Anne Hathaway acum cateva saptamani, si ne-am gandit sa plasam Princess Diaries 3 in Manhattan’ a mai spus Marshall. ‘Anne Hathaway este destul de insarcinata asa ca trebuie sa asteptam sa nasca si apoi sa ne punem pe treaba.’

Vara trecuta circulau niste vorbe cum ca Disney si productorul initial al primul Princess Diaries Debra Chase vor lansa o a treia parte si ca Hathaway s-ar putea sau nu sa fie implicata. La momentul respectiv, o sursa din interiorul Disney a negat barfa, declarand pentru EW ca studioul nu lucreaza la o continuare.

Marshall si Hathaway se cunosc deja de la filmarile pentru primul film Princess Diaries din 2001 si continuarea sa din 2004, Royal Engagement, bazate pe seria de carti de succes a lui Meg Cabot. Cabot a publicat peste 12 carti in seria Jurnalele Printesei intre 2000 si 2009, inainte de a reveni in 2015 cu volumul Royal Wedding.

In ceea ce-l priveste pe Chris Pine, care l-a interpretat pe iubitul Miei in Royal Engagement, acesta a mentionat anterior ca i-ar placea sa revina- intr-un interviu realizat pentru Tumblr, actorul a fost intrebat daca se roaga in fiecare seara sa existe Princess Diaries 3. Acesta l-a intrebat amuzat daca i-a citit jurnalul. Marshall a spus ca este posibil ca Pine sa joace din nou in indragita serie. Poate. Este destul de celebru acum, stii? a mai adaugat Garry Marshall.

Ultima oara cand ne-am intalnit cu Mia, aceasta era incoronata regina a Genoviei dupa ce a reusit sa evite casatoria planificata de familia regala pentru ea. Abia astept sa vad cum motiveaza producatorii cei 12 ani care au trecut.

Seria care a facut-o celebra pe Anne Hathaway a strans peste 300 milioane de dolari cu cele dou filme. Ramane de vazut daca al treile film va fi previzibil decat ne-am astepta.

sursa: Facebook