Trailer Ghostbusters – reboot sau continuare?

Ghostbusters

Ghostbusters este filmul pe care trebuie sa-l stii daca-l iubesti pe Bill Murray. Si chiar daca nu ai vazut Ghostbusters, stii despre ce este vorba in film : vanatorii de fantome.

In luna iulie a acestui an, Ghostbusters varianta feminina, incearca sa ne readuca amintirile din trecut. A fost un debate foarte aprins printre fanii filmului original, care s-au opus vehement acestui reboot in care vechii vanatori de fantome, au fost inlocuiti de 4 femei: Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones si Kate McKinnon.

Scenariul , asa cum este prezentat pe imdb: La 30 de ani de la original, Ghostbusters este gata sa reinceapa aventura cu o noua generatie formata din cei mai haiosi actori ai momentului. Uhm, seamana mai mult a reclama decat a scenariu 🙂 Va rugam veniti sa ne vedeti, sintem tot noi, dar mai funny.

Cate sanse are filmul sa reinvie succesul Vanatorilor originali?

Paul Feig este regizorul. Semn bun, pentru ca a mai regizat Bridesmaids, Spy si The Heat – filme destul de bune in nota comica.

Actritele sint bineinteles cele cu care regizorul a mai colaborat si au dovedit ca pot duce usor un rol de comedie : Melissa McCarthy (Spy, The Heat) si Kristen Wiig (Bridesmaids).

De ce nu mai joaca Bill Murray? Dupa ce a fost rugat intens sa revina in acest proiect si a refuzat, aflam ca Bill va avea un rol episodic de cameo pentru ca nu a vrut ca un refuz total sa dea impresia ca nu aproba scenariul sau proiectul. Bill ramine the good and funny guy pana la sfarsit 🙂

Chatting with Vulture :

“I like these girls a lot”, he said. “I mean, I really do. They are tough to say not to. And Paul is a real nice fellow”.

“I thought about it for a very long time”, he added. “Like, many, many months. No, that’s not right. I was seriously thinking about this for years, really. It kept eating at me, and I really respect those girls. And then I started to feel like if I didn’t do this move, maybe somebody would write a bad review of something, thinking there was some sort of disapproval [on my part]”

 

Sansele de reusita ale filmului sint bune, pentru ca publicul este avid de comedie. Dar nu cred ca va ajunge sa aiba succesul filmului din 1984. Nici nu mai conteaza, in abundenta de comedii nereusite, inca una mediocra, daca putem asculta tema muzicala din Ghostbusters.

Si pentru doamne, am luat cunostinta de participarea actorului Chris Hemsworth (Thor) in rolul de tocilar sexy 😛

Still of Chris Hemsworth in Ghostbusters (2016)
Still of Chris Hemsworth in Ghostbusters (2016)

Filmul va avea premiera in 15 iulie 2016. Trailer Ghostbusters :