Google Create, succes sau esec din fasa?

Google Create

Dupa ce a pozitionat Google + in jurul intereselor si comunitatilor, Google face un pas in fata cu optiunea ‘Google Create’, potrivit site-ul Engadget.

Aparent, Google Create, stilizat Crea+e spera sa gaseasca lideri in fiecare domeniu si sa ii faca cunoscuti. Pentru a face parte din comunitatea Create, trebuie sa creezi continut calitativ in fiecare saptamana si sa il distribuiti pe platforma Create.

De asemenea, aceasta optiune se foloseste si de colectiile marca Google+. Colectiile reprezinta foldere create pe contul tau Google care contin imagini care reflecta interesele tale.

In timp ce aceste colectii sunt deschise tuturor, Create este destinat celor care creeaza. Eu sau tu am putea face imagini de calitate unor haine pe care sa le punem intr-o colectie Google dar o persoana care lucreaza ca fashion designer ar fi mult mai potrivit pentru Google Create.

Noua optiune creata de gigantul Google nu este axata doar pe o anumita directie. Deocamdata, au fost implicati fotografi, cataratori pe munte, dezvoltatori de aplicatii si bucatari. Celor care contribuie la Create, Google le ofera cateva beneficii: posibilitatea de a vedea versiuni beta ale unor caracteristici Google+ si verificarea profilului.

Google Create

Compania vrea sa devina locul in care lumea se intalneste pentru a-si impartasi dragostea pentru pasiunile lor iar crearea optiunii Create este doar un pas spre acest scop.

In plus, Google a lansat zilele trecute Destinations prin care te ajuta sa iti planifici vacanta. Iar, conform datelor oferite de cei de la Google pe blogul lor oficial, planificarea calatoriilor pe smartphone a crescut in 2015 cu pana la 50%.

Cautand prin intermediul motorului de cautare un continent, o tara, sau un oras, si adaugand termenul ‘destination’ poti vedea o larga varitate de optiuni de vacanta. Destinations integreaza Google Flights si Hotel search, astfel oferind cele mai bune oferte de zboruri si hoteluri pentru vacanta ta. Mai mult, Google iti propune idei de a-ti petrece vacanta care sa corespunda hobbyurilor tale.