Halle Berry in discutii pentru a juca in Kingsman 2

Kingsman 2

Halle Berry este luata in considerare pentru a juca rolul de director CIA in Kingsman 2, continuarea filmului Kingsman: The Secret Service.

Matthew Vaughn se va reintoarce pentru a regiza si scrie scenariul filmului, vestea este excelenta.

Originalul Kingsman, inspirat dupa benzile desenate “The Secret Service”, a fost cea mai mare surpriza a anului 2015, cu incasari de peste 415 milioane de dolari (buget de 80 de milioane) si review-uri favorabile din partea publicului si a criticilor de film.

Daca in prima parte intreg castul, mai putin Samuel L. Jackson, era englezesc, pare ca in a doua parte Julianne Moore si Halle Berry se vor alatura cast-ului existent.

Nu am asteptari mari de la partea a doua a filmului, pentru ca Halle Berry nu poate inlocui lipsa unui actor ca Colin Firth si nici Julianne Moore nu poate urma dupa Michael Caine. Chiar daca explicatia este cea ca, actiunea filmului se va petrece in SUA.

 

Singularitatea lui Samuel L. Jackson intr-un cast total englezesc a mai fost probata cu succes si in filmul Formula 51, film pe care vi-l recomand cu toata inima. Dar doua actrite de talia celor doua nu pot inlocui absenta celor doi actori englezi. Nu cred cu tarie in mixul dintre actoria englezeasca si cea americana dar imi plac exceptiile de genul majoritate cast local, mai putin un singur caracter, care va influenta si linia actiunii.

Adica Death at a Funeral cu un singur actor american Peter Dinklage si Kingsman cu un singur Samuel L Jackson. 

Dar cele de mai sus sint speculatii personale, si voi reveni cu un update la acest post dupa ce va fi disponibil un trailer, pentru a proba suspiciunea mea cu privire la sansa unui sequel reusit.

Kingsman 2 va fi lansat in iunie 2017.