Gal Gadot vorbeste despre Batman v Superman

Gal Gadot

Gal Godot o intepreteaza pe Wonder Woman in viitorul film Batman v Superman: Dawn of Justice care va avea premiera pe 25 martie.

Actrita in varsta de 30 de ani a vorbit in interviul acordat publicatiei americane Glamour despre rolul ei din film, despre cometariile rautacioase la adresa productiei dar si despre sansa de a participa la competitia Miss Univers.

despre rolul ei ca Wonder Woman: ‘pentru rolul din BvS a fost important pentru mine sa arat ca este independenta. Nu se bazeaza pe un barbat si nu apare in poveste ca sa se indragosteasca. Nu este acolo pentru ajuta pe cineva. Este puternica intr-adevar dar, la sfarsitul zilei, este o femeie cu inteligenta emotional. Iubeste din toata inima -asta este puterea ei cea mai importanta. Cred ca e o greseala atunci cand o femeie isi ascunde sentimentele pentru a parea mai dura. Ar trebui sa ne bucuram de ceea ce avem si sa ne tranformam slabiciunile in atuuri. ‘

Gal Gadot a vorbit si despre comentariile rautacioase la adresa Batman v Superman: ‘Au existat o multime de comentarii despre formele mele. Imi dau seama ca nu putem multumi pe toata lumea. Daca ar fi sa ne luam dupa mitul amazonelor, femeile aveau doar un san, fapt care le ajuta atunci cand luptau.’

Actrita a comentat si experienta Miss Univers: ‘daca lucrurile ar fi evoluat dupa cum voiam eu, as fi devenit avocat. Nu am visat niciodata sa fiu actrita. Mama a fost profesoara, tata inginer. La 18 ani, insa, am fost invitata sa particip la competitia Miss Israel. M-am gandit ca ar fi o experienta interesanta. Nu am crezut ca voi castiga si ca, apoi, voi concura la Miss Univers. Mi-a fost teama ca voi castiga din nou. Am intarziat la repetitii, am venit fara rochii. Ne spusesera ca trebuie sa purtam rochia de seara la micul dejun. Cine face asta?!

 

Conform IMDb, Gal Gadot va avea o perioada destul de incarcata pe viitor. Excetand rolul din Batman v Superman, actrita mai apare anul acesta in filmul Criminal si Keeping Up with the Jonesses iar, in prezent, lucreaza la cateva productii in care va reveni cu rolul de Wonder Woman, un film in care va avea rolul principal intitulat chiar Wonder Woman, dar si Justice League Part 1 si Justice League Part 2.