Robert Pattinson isi va lansa propria linie vestimentara

Robert Pattinson

Robert Pattinson, cunoscut din seria Twilight dar si din filme ca Bel Ami sau Water for Elephants, a anuntat intr-o revista care il prezinta ca imagine a campaniei Homme Dior, planurile sale pentru a-si lansa o linie vestimentara.

Am inceput sa produc haine. In ultimii doi ani am discutat cu designeri si croitori. Deja am cateva idei. Imi place sa fac asta‘ a declarat actorul in Numero Homme.

Desi nu s-a vehiculat nicio data pentru lansarea acestei linii vestimentare, Robert Pattinson a oferit cateva informatii referitoare la designul lor: ‘Stilul meu este influentat de orasele pe care le vizitez, de modelele locale. In Los Angeles este foarte usor sa lucrezi cu denim si sa creezi haine bune pentru munca de zi cu zi. In Anglia sunt interesat de lana si de hainele impletite. Ceea ce fac are multe fatete, haine pentru barbati si pentru femei, inspirate de activitatile mele si ale prietenilor mei. Dar nu vreau sa ofer prea multe detalii, nu as vrea sa aduc ceva ghinion.’

Robert Pattinson

Actorul si-a asigurat fanii ca nu renunta nici la actorie prea curand, dezvaluind ca lucreaza la un proiect cu Claire Denis si fratii Safdie: ‘cu ei vreau sa descoper o alta fata a cinematografiei. […] am inteles ca este nevoie de timp pentru a aduce la viata un proiect maret. Ideile nebunesti sunt cele mai fragile. Uneori esueaza.

Robert Pattinson a vorbit si despre perceptia oamenilor despre el: ‘publicul are o anumita imagine despre mine. Inca simt ca am ceva de demonstrat. Nu am avut foarte multe roluri de protagonist pentru ca lumea sa ma asocieze cu altceva(decat Twilight). Intre timp merg pe drumul meu avand mereu in minte diversitatea. Doar ce am facut un film cu James Gray in Columbia, o aventura in jungla. N-am mai intalnit pe cineva mai newyorkez decat el. Cand a intrat intr-un rau, a purtat o costumatie asemanatoare cu a oamenilor de stiinta.

Potrivit IMDb, anul acesta, Pattinson poate fi vazut la cinema in drama Good Time si in filmul de aventuri The Lost City of Z, in care joaca alaturi de Sienna Miller.