Pozele nud postate de Kim Kardashian provoaca un imens scandal

pozele nud
KimKardashian Twitter

Pozele nud postate de Kim Kardashian provoaca un imens scandal intre celebritatile de la Hollywood.

Ieri s-au deschis portile si au navalit nebunii. Kim Kardashian a postat o poza mai veche, nud:

Reactiile au fost diverse, dar actrita Bette Midler concluzioneaza firesc :

Adica in traducere libera : ” Kim a postat un nud astazi. Daca Kim vrea sa mai vedem o parte a corpului ei pe care inca nu o stim, ar trebui sa inghita camera foto”

Haha trebuie sa o iubesti pe Bette, actrita veche care poate fi acida si in rolurile ei dar si in realitate. Nu este bine sa o superi pe Bette, dar Kim inca nu stie, si raspunde ca un copil rasfatat :

Draga actrita Chloe Moretz a indraznit sa-si exprime punctul de vedere si a dezaprobat gestul lui Kim, care a declarat ca vrea sa fie un model pentru fete. Oh Chloe, de ce te-ai bagat?

Comentariul postat de Kim cum ca ” nimeni nu stie cine este Chloe Moretz si ca este o actrita de cover ieftina” dar mai ales comentariul ca a raspuns tarziu pe Twitter pentru ca ” a fost ocupata sa-si incaseze cecul de 80 de milioane de dolari”, ne arata o Kim agresiva. Problemele financiare ale sotului ei provoaca agresivitate?

Kim Kardashian este on the rampage ! Feriti-va de furia ei 🙂 Ce se preface Kim ca nu intelege este ca postand poze nud, provoci reactii. De obicei ea le facea fata cu un pic de umor si nepasare. Posturile ei cu raspunsuri la fiecare celebritate care o criticat-o, unul dupa altul, dau senzatia ca sotul ei, nervosul Kanye West, a pus mana pe contul ei de Twitter si isi regleaza conturile cu tot Hollywood-ul.

Este Kim atat de puternica pentru a porni un razboi cu Hollywood-ul?

Intre timp ea a mai postat o poza nud, tot veche, pentru cei care nu i-au inteles mesajul initial: