Finding Dory: primul trailer oficial

Finding Dory

Dupa mai bine de 13 ani de cand filmul de animatie marca Pixar Finding Nemo a patruns in sufletele noastre, Finding Dory incearca sa isi faca loc printre boxoffice-ul anului acesta(aici mai intra The Jungle Book, Moana, si Pete’s Dragon).

Primul trailer pentru mult asteptata continuare, Finding Dory, a debutat in urma cu cateva zile si ne face cunostinta cu rezumatul filmului care are prima sansa la Oscarurile pentru animatie de anul viitor. In mai putin de 2 minute vedem cum Dory(cu vocea inegalabilei Ellen DeGeneres) are, din nou, pierderi de memorie dar in momentele de luciditate ajunge la concluzia ca are o familie undeva, in marele ocean, care o asteapta sa revina acasa.

Ea pleaca intr-o aventura care oglindeste firul narativ al filmului anterior, cu exceptia ca pe drum face cunostinta cu noi prieteni. Pe parcursul filmului vom mai face cunostinta cu o caracatita cameleom(voce Ed O’Neill) si un pui de rechin zambaret(Kaitlin Olson).

Trailer Finding Dory

Iar daca ar fi sa credem ce spune pagina IMDb, isi vor mai face aparitia, intr-un fel sau altul, vocile actorilor Diane Keaton, Eugene Levy – parintii lui Dory, Idris Elba, si Michael Sheen.

In film isi face aparitia si simpaticul Nemo, tatal acestuia, Marlin, broasca testoasa Crush si Peterson, pisica de mare gata sa sara in ajutor protagonistei.

Desi cam scurt, trailerul ofera suficiente informatii pentru a ne face curiosi pentru mai mult(in general studiourile Disney mai fac publice cateva trailere pana la premiera) si aruncam deja un ochi pe calendar si incercuim data de 17 iunie pentru seara premierei.

In ceea ce priveste numerele, trailerul Finding Dory i-a adus paginii de Facebook peste 1.8 milioane de likeuri, iar cele doua minute de aventura au strans, deocamdata, mai bine de 7.3 milioane de vizualizari(YouTube + Facebook).

Mai jos puteti vedea si cateva imagini din film, puse la dispozitie de catre studiourile Disney pe pagina de Facebook.