Taylor Swift ii doneaza 250.000 $ lui Kesha

Taylor Swift

Doua zile dupa ce un judecator din New York i-a refuzat cererea de a inregistra muzica in afara studioului Sony Music, Taylor Swift a fost de acord sa ii ofere cantaretei 250.000 $.

‘Intr-un moment de rascruce, Taylor Swift a donat 250.000 $ pentru a o sustine pe Keisha in toate problemele sale fianciare.’ a spus un reprezentant al artistei pop-country.

Taylor este doar ultima dintre vedetele care o sustin pe Keisha, Lady Gaga, Lordes, Lily Allen si Kelly Clarkson fiind doar cateva dintre personalitatile care au luat cu avant Twitterul.

Vedetele o sustin pe Twitter

‘Sunt multi oameni care te iubesc. Inca sunt surprinsa de curajul tau’, a scris Lady Gaga pe Twitter.

‘Sunt alaturi de Keisha in aceasta perioada traumatizanta. Trimiteti-ii gandurile voastre bune’ a comentat Lorde.

Demi Lovato a comentat in mai multe tweet-uri situatia prin care trece artista americana: #FreeKeisha, situatia asta te va face mai puternica, fata curajoasa. Rugaciunile mele sunt pentru tine. Este frustrant sa vezi femei care isi infrunta trecutul, doar pentru a fi injosite pentru actiunile lor curajoase. Vreau ca femeile sa fie luate in serios la fel ca barbatii. ‘. Cantareata a mai adaugat ca asteapta un raspuns de la asociatiile feministe.

Potrivit deciziilor juedecatoresti, Keisha va trebui sa mai inregistreze 6 albume sub numele casei de productie cu care e in razboi deschis.

Toata disputa a inceput la sfarsitul lui 2014, cand Kesha si-a atacat fostul producator, afirmand ca a drogat-o si apoi a violat-o. Dr Luke, productorul ei, a negat toate acuzatiile, acum urmand ca avocatii artistei sa aduca mai multe dovezi.