Mark Zuckerberg in fotografia care ne va bantui viitorul

Mark Zuckerberg
Image source :Facebook

Mark Zuckerberg singura fiinta vie intr-un univers populat de drone umane conectate la masini virtuale. Behold of your leader ūüôā

Este un preambul pentru Matrix-ul viitorilor 10 ani sau o fotografie nefericita? Fotografia a fost facuta ieri la evenimentul Mobile World Congress si postata de Mark Zuckerberg pe contul lui de facebook. Nu stiu ce ma sperie mai mult: fotografia sau faptul ca leaderul Facebook a considerat ca este o este o imagine cu care te poti mandri.

Ce am aflat la Mobile World Congress din Barcelona :

  • Samsung si-a lansat noua gama Galaxy S7 care va putea fi folosita impreuna cu ochelarii Gear VR lansati toamna trecuta. In curand va fi lansata si o camera 360-grade pentru a folosi imaginile obtinute cu acesti ochelari.
  • LG va lansa deasemenea propria pereche de ochelari VR si camera 360-grade, si noul lor telefon modular LG G5 care are camera cu doua lentile.
  • Mark Zuckerberg a aparut pe scena la evenimentul Samsung pentru a confirma suportul Facebook pentru Samsung Gear VR.
  • HTC lanseaza trei model de mijloc pentru gama Desire :¬†Desire 530, Desire 630,¬†Desire 825, si aduce¬†HTC One X9 in¬†Europa.
  • Huawei face valuri cu¬†MateBook-ul care va concura cu rivalele¬†iPad Pro si¬†Surface 4 – mai ieftin si mai bun, marca Huawei