Kristen Stewart, look emo in AnOther

  Kristen Stewart

  Kristen Stewart, protagonista seriei Twilight, apare din nou pe coperta unei reviste. De aceasta data, photoshootul coincide cu a 15-a aniversare a publicatiei.

  In interviu, Kristen a atacat destul de dur Hollywood-ul: ‘oamenii vor sa iti vanda viata ca si cum ar fi o poveste. Este vorba doar despre bani, bani, bani. Vor doar sa iti distraga atentia pentru a te face sa cumperi.

  De asemenea, Kristen Stewart a vorbit si despre cum isi petrece timpul liber: ‘Imi place sa dansez. Noaptea trecuta am petrecut-o dansand si m-am simtit extraordinar de bine. Ii invidiez pe cei care se pot distra mereu. As vrea sa am mai mult timp sa dansez. […] Am muncit tot anul trecut la o multime de proiecte. Asa ca acum vreau sa fac o pauza. M-am consumat prea mult. Am nevoie de o pauza.

  In ceea ce priveste activitatea sa profesionala, Kristen va aparea anul acesta in sase filme: Certain Women(11 martie), alaturi de Michelle Williams, filmul SF Equals in care il are drept coleg pe Nicholas Hoult, o biografie a lui Lizzie Borden(noiembrie) alaturi de Chloe Sevigny, o comedie romantica marca Woody Allen alaturi de Blake Lively si Jesse Eisenberg, drama Personal Shopper si comedia istorica Billy Lynn’s Long Halftime Walk(11 noiembrie) alaturi de Vin Diesel si Steve Martin.

  Mai jos puteti vedea cel mai recent trailer pentru filmul Equals.


  Se pare ca actrita va avea un an destul de incarcat, asa ca putina relaxare nu ii strica inainte de lansarea acestor filme.