Lady Gaga a defilat la NY Fashion Week

Lady Gaga

Obisnuita sa fie in primul rand la prezentarile de moda sau sa imbrace cele mai noi tinute ale caselor de moda de renume, Lady Gaga s-a hotarat sa participe la Saptamana Modei la New York, dar nu ca spectator ci ca model.

Cantareata si actrita a carei stil vestimentar a urmat un curs destul de controversat, a defilat pentru Marc Jacobs sezonul de Toamna 2016.

Lady Gaga parea a fi in elementul ei pe scena, uimind mai ales prin faptul ca a purtat pantaloni. Vedeta a purtat o haina supradimensionala cu maneci din blana si platforme destul de inalte.

Machiajul si parul pareau desprinse de pe scenele de moda ale anilor ’20, asortandu-se perfect nuantei platinate, creionul negru de la ochi si buzele in culori inchise copletand tinuta.

De asemenea, cantareata a cerut sa fie tratata ca oricare alt model si nu a fost insotita de garzi de corp in culise. Mai apoi, acesta a precizat pe Instagram:’Am iubit brandul Marc Jacobs inca de cand eram mica asa ca a fost o onoare pentru mine sa fiu una dintre frumusetile serii’.