Game of Thrones, primele imagini din sezonul 6

game of thrones

Producatorii Game of Thrones au oferit publicitatii primele imagini din episodul intai al sezonului 6 care va debuta pe 24 aprilie. Adaptat dupa o serie de carti de succes scrisa de George R. R. Martin, noul sezon va acoperi, conform producatorilor, cartea a sasea din serie care nu a fost inca publicata dar si elemente din volumele 4 si 5.

Poate nu foarte surprinzator, Greyjoy si Sansa Stark au supravietuit cazaturii, Aria este oarba iar Cersei si Jamie par a planui sa razbune moartea fiicei lor. De asemenea, Brad, mezinul familie Stark pare a se fi maturizat de cand l-am vazut ultima oara la sfarsitul sezonului al patrulea. Jon Snow insa nu apare decat pe posterul noului sezon. Abia astept sa vad cum il vor readuce in peisaj.

Ca lucrurile sa fie si mai inconjurate de mister, Ian McShane a recunoscut ca va juca un rol important in noul sezon: ‘voi fi responsabil sa aduc un personaj pe care nu credeati ca-l vezi mai revedea.’

Ca lucrurile sa fie si mai bune, actorii si producatorii Game of Thrones fac deja planuri pentru sezoanele 7 si 8. Nici nu e de mirare din moment ce doar episodul final al sezonului 5 a strans in fata televizoarelor mai bine de 8 milioane de telespectari. Serialul cu fani in toata lumea a fost, de asemenea, pe primul loc in topul serialelor piratate pe toata durata sezonului 5. Cu toate acestea, Game of Thrones este in urma serialului ‘The Walking Dead’ daca ar fi sa ne luam dupa audiente. Totusi la cat de asteptat este noul sezon, nu m-ar mira ca primul episod din sezonul 6 sa depaseasca toate asteptarile.

Povestea si talentul actorilor au fost premiate an de an la premiile Emmy, cel mai recent in 2015 cand au strans peste 20 de nominalizari si au plecat acasa cu 12 statuete, fiind premiate scenariul, cea mai buna drama, arta creativa, directorul artistic dar si actorul secundar Peter Dinklage care il interpreteaza magistral pe Tyrion Lannister.

Surse: cinemablend, Variety, IMDb