Valentine’s Day vine la pachet cu tot felul de evenimente “inventate” special pentru aceasta “sarbatoare”. Dintre toate, am gasit cateva propuneri care ne plac.

  • VALENTINE’S DAY Brunch @MNAC (by FROG VeDJetal)

Duminica, 14 februarie, fetele de la FROG combina arome cu sunete si energii intr-un fusion brunch la MNAC. Avem nparte de sesiuni live cooking pe terasa, bar, muzica, food & more. In plus, intrarea este gratuita la toate expozitiile din muzeu.
Program: 11:00 – 18:00

Evenimente de Valentine's Day la care vrem sa mergem

  • Iubeste Mesteshukareste!

Mesteshukar ButiQ te asteapta pe 13 si 14 februarie la magazinul din str. Edgar Quinet, nr. 7, sa petreci un week-end #ShukarSugar!

Cadouri pentru indragostitii de#frumos: bijuterii, accesorii unisex, design interior, pachete speciale Valentine’s Day. Sambata, de la ora 17:00, pentru indragostitii de film ruleaza proiectia filmului “Gadjo Dilo”.

#ShukarSugar la toata lumea!

Evenimente de Valentine's Day la care vrem sa mergem

  • Valentine’s Day Party

Sambata aceasta celebram dragostea langa lac, pe Soseaua Nordului nr. 1, la Bonton Palace. Petrecerea nu este doar pentru indragostiti sau pentru “singles ones”, ci pentru toata lumea care iubeste muzica.

Locatia si atmosfera vor fi, insa, un pic romantice. Day party va prezenta un spectacol live de Robert Patai. Meniu delicios si bauturi creative ce vor avea gust de “potiuni magice de dragoste” apar in meniu.

Evenimente de Valentine's Day la care vrem sa mergem

  • Wanted for Love

Malibu Club pune la cale si pentru sambata o petrecere la care esti WANTED! Wanted for LOVE! si se pare ca se ofera recompensa. Noi de fiecare data am gasit aici muzica buna si mult dans pe ritmuri de hip hop si r&b, asa ca vom merge, macar in trecere 🙂

Evenimente de Valentine's Day la care vrem sa mergem

  • Amor Balkanik! cu Taraful de la Marsa

Duminica seara, pe racoare, ne adunam sa ne iubim ca-n Balcani, pe muzica si vocea lui nea’ Vasile, unice in Europa, care ne va incalziEvenimente de Valentine's Day la care vrem sa mergem cu muzici vechi, de la sud de Bucuresti. Specificul este acelasi: acordeon, vioara, tambal si contrabas, sunete dragi inimii!
Petrecerea continua si dupa Taraful de la Marsa, cu distractie in ritmuri balcanice si orientale, marca Balkanik! Festival.

Intrare: 20 lei

Oriunde vom alege sa ne petrecem timpul in acest weekend, sa nu uitam ca nu avem nevoie de o sarbatoare sa iesim “in lume” si ca nu este nicio diferenta intre indragostiti si singles 🙂