Pana la sfarsitul acestei luni mai sunt programate evenimente ce ne fac sa iesim din casa. Iata la ce concerte mergem in luna indragostitilor.

  • Concert umanitar Subcarpati/ Gojira&Planet H – Cred ca sunt extraterestru – Miercuri, 10 februarie

La ce concerte mergem

Miercuri, de la ora 21:00, in club Control, Subcarpati si Gojira&Planet H  isi vor aduna prietenii si fortele pentru a o ajuta pe Oana Rotariu, victima a tragediei#Colectiv sa isi construiasca o noua viata.
Intrare: 30 lei – Toti banii care se vor strange in urma acestui concert caritabil vor ajunge la Oana Rotariu, prin contul fundatiei deschis special pentru cauza ei

  • Concert trupa TAXI – Vineri, 12 februarie

Trupa Taxi incepe weekendul indragostitilor cu un concert la Taverna Studioului din Buftea.

Cei sapte membri ai trupei sunt legati de dragostea pentru muzica, dar si de o frumoasa prietenie. Niciun spectacol Taxi nu seamana cu altul. Membrii trupei rad, glumesc, se simt bine pe scena si transmit aceasta stare fanilor.

  • Alexandra Usurelu in concert la No Limit – Sambata, 13 februarie
Alexandra Usurelu ajunge cu Muse Quartet in Buzau, la club NO LIMIT.

Timp de 80 de minute, Alexandra ne va bucura cu melodii de pe albumul ”La capatul lumii”, dar si cu piese noi.

Cu peste 250 de concerte in ultimii 3 ani, Alexandra este unul dintre cei mai de succes artisti din Romania. Albumul de debut “La capatul lumii” a castigat premiul pentru ”Cel mai bun album al anului 2015” la ”Mamaia Music Awards”.

La ce concerte mergem

  • Concert Dragobertzi la Teatrelli – theatre, music & more – București, samabata 13 februarie

In ajun de Valetine’s Day, Ducu Bertzi vine la Teatrelli cu un concert intitulat „Dragobertzi”, in care va interpreta cele mai frumoase piese de dragoste. Ducu Bertzi va fi acompaniat la vioara de Irina Furdui, Constantin Neculae la chitară si Tavi Iacob la clape.

  • Robin and the Backstabbers, Byron, The Amsterdams @Fratelli Studios – Vineri, 19 februarie

Overground Music reia seria de concerte Overground Nights cu o a doua editie in Fratelli Studios. De data aceasta vor urca pe scena trupele The Amsterdams, Byron și Robin and the Backstabbers.

Robin and the Backstabbers au incheiat anul 2015 lansand noul videoclip „Cosmonaut” de pe mult asteptatul volum secund al trilogiei Bacovia Overdrive, „Arhanghel’sk”. Byron promoveaza cel mai nou disc, „Eternal Return”, inregistrat in High Resolution la Dublin. The Amsterdams canta un mix indie-rock si electronic pop, sustinand concerte in Marea Britanie, India, Franta sau Olanda si au cantat in deschidere pentru The Cranberries, Wolf Parade, Nazareth si Handsome Furs.

La ce concerte mergem

Un concert-aniversare cu un playlist ce contine atat piese de pe primul album + demo-urile din 1996 ce l-au precedat, cat si piese noi, in prima auditie, de pe albumul preconizat sa apara in toamna lui 2016.

La ce concerte mergem

Alexandrina revine in Control, de Dragobete, in formula: Alexandrina Hristov, Petre Ionutescu, Gabriel Almasi, Mihai Moldoveanu, Radu Pieloiu