Il cunoasteti pe Batdad? Daca nu, atunci faceti cunostinta cu cel mai amuzant tatic din lume.

Batdad este sot, tata, dar si un mare fan al lui Batman. El poarta mai tot timpul masca lui Batman si se filmeaza cu sotia sa, Jen, si cei patru copii, in casa, la cumparaturi, in masina sau alte ipostaze care mai de care mai amuzante.

Batdad nu a crezut niciodata ca va deveni faimos, insa cu ajutorul familiei a devenit cunoscut in toata lumea. Batdad a inceput sa incarce pe internet filmuletele cu momente din timpul petrecut cu familia sa, iar in prezent are peste 4 milioane de fani pe pagina de Facebook. Majoritatea postarilor Batdad strang mii de like-uri.

Batdad este popular si pentru glumele pe seama sotiei sale, Jen, pe care o cam “terorizeaza”.

Pana si fanii lui Batdad se intreaba cum reuseste Jen sa fie atat de rabdatoare 🙂

Cand nu este cu ochii pe sotia sa, Batdad se distreaza cu cei mici, numai ca, uneori, se intoarce roata si devine chiar el tinta glumelor copiilor, care nu il asculta mereu.

“Am patru copii, doi caini, o sotie rabdatoare si o masca Batman”, se descrie Batdad 🙂

Din cand in cand, in peisaj apare si unchiul Rob. Se pare ca Batdad este o trasatura de familie si nu ne-ar mira ca unul dintre copii sa devina un “caracter” de comedie 🙂

Batdad nu este agreat de toata lumea. Sunt si persoane care critica stilul lui de viata, fiind de parere ca nu este un exemplu bun pentru copiii sai. Judecand dupa inregistrari, micutii nu sunt lasati sa faca doar ce vor si, poate cel mai important, se distreaza si rad mai tot timpul, exact ceea ce copiii ar trebui sa faca. Mai mult, Batdad contribuie si la amuzamentul tuturor celor care il urmaresc, asa ca, vizionare placuta! 🙂