Weekend-urile sunt “rezervate”, de cele mai multe ori, petrecerilor, insa am gasit cateva evenimente de weekend pentru cei mari si cei mici, unde ne putem distra si culturaliza in acelasi timp.

  • Dragi copii, la Atelierele Art Antipa incepe un nou modul intitulat ”Povesti populare romanesti”, unde veti face cunostinta cu Zana vulpilor! Evenimentul are loc sambata, 6 februarie. Copiii cu varste cuprinse antre 4 si 7 ani sunt asteptati de la ora 10.15, iar cei cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani, de la 11.45.

Inscrierile se pot face pe adresa de e-mail [email protected] sau la telefon 021.305.60.31. Mai multe evenimente pentru copii la Muzeul Antipa.

Evenimente de weekend pentru cei mari si cei mici

„Finding Joe” recreeaza teoria lui Joseph Campell referitoare la calatoria eroului: provocarile, temerile, dragonii, luptele si intoarcerea „acasa”. Documentarul prezinta interviuri cu vizionari precum Sir Ken Robinson, Deepak Chopra, Gay Hendricks, Tony Hawk sau Mick Fleetwood. Acestia povestesc despre obstacolele intampinate in drumul spre pasiunile lor.

Proiectia ruleaza duminica, ora 14:00, la Journey Pub.

  • Va prezentam un locsor ce pare foarte distractiv, motiv pentru care ne-a atras atentia si ne-am hotarat “sa-l testam” in acest weekend: Piscina Urbana 🙂

Din cate am vazut, este locul perfect sa mergi atat cu copiii, cat si cu prietenii. Cum vremea nu ne permite sa ne aruncam intr-o piscina cu apa, nu ne ramane decat sa ne aruncam intr-una cu…o multime de bile albe! V-am starnit curiozitatea? Vedeti mai multe in galeria foto de la fata locului.

Entrance fee: 30 lei/persoana pentru 1 ora
Complementary: apa din belsug & cookies

Evenimente de weekend pentru cei mari si cei mici

  • Zilele Rosiei Montane la Muzeul National al Taranului Roman

Ateliere interactive, concerte, expozitii, dezbateri si proiectii, la 1885 de ani de la prima documentare a Rosia Montana. Portile muzeului sunt deschise si sambata si duminica.

Programul complet, pe pagina evenimentului. Tot la Muzeul Taranului Roman si tot in weekend, am gasit si evenimentul “Intalnire-atelier, film documentar si o poveste despre MTR, descusuta in zeci de imagini la 26 de ani de la (re)infiintare.

Speram sa va fie utile si pe plac aceste recomandari 🙂

Pe curand!